Ericsson t65 ja pesukone

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
21.10.2002
Viestit
5
Reaktiopisteet
0
Heps!

Noniin tytöt ja pojat!
On kiva olla tehokas :)
Laitoin tossa vkl:na lauantaina haalarit pesukoneeseen ja siinä sivussa (haalarin taskussa) meni mukaan ErkkiSonni t65 virta päällä tietty mukaan.
Ennen huuhteluja aloin ettiä luuria ja !"#¤% tajusin että siellä se on Siemensin sisällä, noo ei muuta kun ohjelma seis ja luuri ulos, torxit auki ja luuri osiksi niin paljon kun saa, huuhtelu sillee manuaalisesti, vähän emboa ympärille ja kuivumaan. Sunnuntaina kirkonmenojen aikaan (halleluja) osat kasaan ja TA-DAA erkkisonni päälle ja hyvin pelittää, NJAA näytönsäästäjä on nyt päällä koko ajan eli näytössä ei ole kun valo (niinku ei jääkaapissakaan)

Mutta tuleekohan näyttö takaisin ja / tai mitä kaikkee on nyt odotettavissa, hapettumia katkoksia tms. Pyykkipulveri sentään sisältää korroosiosuoja-aineita, auttaakohan elektroniikalle???

Muuten kyllä puhelin tuntuu toimivan näyttöongelmaa lukuunottamatta.
Enhän muuten olis pystynyt tätäkään lähettää :)

T: Mirabilis_Jalapa (PuhelinPesu KY :)
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
21.10.2002
Viestit
5
Reaktiopisteet
0
NiiJOO!

Antaa tulla kommentteja, mitä Ekin kanssa kannattais nyt tehdä.
Huoltoon, vakuutukseen vai mitä pitäskö vaan vihellellä.
T: Sama
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
22.10.2002
Viestit
120
Reaktiopisteet
0
Huoltoon olis kantsinu heti kipittää.
Hyvällä tuurilla ei ole muita vaurioita kuin tuo näyttö. Mutta kun virta kulkee nyt komponenteissa ja johteissa voi alkaa toimimattomuutta ilmenemään. Huoltokin maksaa ja takuuta työlle et saa. Mieti katsotko miten ukon käy...
 
Top Bottom