Ericsson ja Siemens parialuokkaa?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Katti, 19/10/02.

 1. Katti

  Katti Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  1530
  Tykkäykset:
  55
  Puhelinmalli:
  HuaweiP8 Lite,Honor8 Lite,Honor9
  Siltä näyttää, että Nokia vie potin tekipä melkein mitä vaan. Ericsson (Sonylla ja ilman) tuottaa uusia edistyneitäkin malleja, mutta ei ilmeisimmin pysty niitä tekemään ja markkinoimaan kannattavasti. Asema suurimpien valmistajien joukossa on jo vuosien takana.
  Siemenssin uudet mallit A50 ja C55 ovat mielenkiinnottomia SL/S/ME45:n jälkeen. Ei niillä ihmeitä tehdä. S55 on ainoa mielenkiintoinen tulokas koko ohjelmassa. Näillä ei kioskiluokasta nousta.
  Foorumissa nämä merkit ovat kuitenkin merkittävästi esillä, turhaanko? Olemmeko syrjäytymässä?
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9675
  Tykkäykset:
  446
  Nokialla on niin tiukka logistiikka ja kova brändi, ettei muutoksia ole luvassa mitenkään hirmuisen nopeasti. Massatuotteetkaan eivät kokonaisuutena ole hassumpia.

  Ainoa uhkaaja näyttää olevan Samsung, joka tuntuu saanee juonen päästä kiinni ja valtaa osuuksia osin samoilla keinoilla kuin Nokiakin aikoinaan. Toinen mahdollinen pontentiaalinen kilpailija syntyy markkinaosuuden + resurssien puolesta, jos Motorola ja Siemens saavat sovittua liitosta ja se toimii.

  Suomi on sitten kokonaan oma lukunsa. Täällä kun pakkaa sotkevat isänmaallisuus ym. jutut. En usko, että Nokian asemaa uhkaa Suomessa mikään ainakaan tämän hetkisen tilanteen valossa.
   
 3. 3

  3.1415926 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1061
  Tykkäykset:
  2
  Ericssonit on hyviä puhelimia ja muistaakseni Ericsson T39 oli jonkun tanskalaisen vertailun perusteella markkinoiden hintalaatusuhteeltaan paras puhelin, joten miksei Ericssoneista Siemensseistä ja Sony Ericssoneista pitäisi puhua?
   
 4. T

  Thelmi Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3054
  Tykkäykset:
  1
  Suomessa tuskin myyntiluvuilla kukaan koskaan menee ohi Nokian, mutta Samsung on edellä jo tuntuvasti Motorolaa, Siemensiä ja Sony Ericssonia varsinkin, jolla alkaa olla jo liian vaikeaa muutenkin pysyä kelkassa. Nokia porskuttaa ylhäisessä yksinäisyydessä, mutta Samsung on varteenotettava kilpailija ja Samsungin puolelta on tulossa kovaa kilpailua nokian 3000-sarjalaisia vastaan kertoo tämän päivän Iltasanomat.
   
 5. Katti

  Katti Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  1530
  Tykkäykset:
  55
  Puhelinmalli:
  HuaweiP8 Lite,Honor8 Lite,Honor9
  Pitäisi, pitäisi, mutta kun loppuu veto...menee vähän yksitoikkoiseksi jylkyttämiseksi. Mitä nyt joku T39 on Nokian uutuuksien rinnalla foorumiaiheena? Joutuisikohan sitä katselemaan Nokiaa seuraavaksi...
   

Jaa tämä viestiketju