1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Ericsson ja Siemens parialuokkaa?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Katti, 19/10/02.

 1. Katti

  Katti Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  1502
  Tykkäykset:
  51
  Puhelinmalli:
  Jolla, Lumia 735, Lumia 1520 Lumia 650
  Siltä näyttää, että Nokia vie potin tekipä melkein mitä vaan. Ericsson (Sonylla ja ilman) tuottaa uusia edistyneitäkin malleja, mutta ei ilmeisimmin pysty niitä tekemään ja markkinoimaan kannattavasti. Asema suurimpien valmistajien joukossa on jo vuosien takana.
  Siemenssin uudet mallit A50 ja C55 ovat mielenkiinnottomia SL/S/ME45:n jälkeen. Ei niillä ihmeitä tehdä. S55 on ainoa mielenkiintoinen tulokas koko ohjelmassa. Näillä ei kioskiluokasta nousta.
  Foorumissa nämä merkit ovat kuitenkin merkittävästi esillä, turhaanko? Olemmeko syrjäytymässä?
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9360
  Tykkäykset:
  196
  Nokialla on niin tiukka logistiikka ja kova brändi, ettei muutoksia ole luvassa mitenkään hirmuisen nopeasti. Massatuotteetkaan eivät kokonaisuutena ole hassumpia.

  Ainoa uhkaaja näyttää olevan Samsung, joka tuntuu saanee juonen päästä kiinni ja valtaa osuuksia osin samoilla keinoilla kuin Nokiakin aikoinaan. Toinen mahdollinen pontentiaalinen kilpailija syntyy markkinaosuuden + resurssien puolesta, jos Motorola ja Siemens saavat sovittua liitosta ja se toimii.

  Suomi on sitten kokonaan oma lukunsa. Täällä kun pakkaa sotkevat isänmaallisuus ym. jutut. En usko, että Nokian asemaa uhkaa Suomessa mikään ainakaan tämän hetkisen tilanteen valossa.
   
 3. 3.1415926 Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1061
  Tykkäykset:
  2
  Ericssonit on hyviä puhelimia ja muistaakseni Ericsson T39 oli jonkun tanskalaisen vertailun perusteella markkinoiden hintalaatusuhteeltaan paras puhelin, joten miksei Ericssoneista Siemensseistä ja Sony Ericssoneista pitäisi puhua?
   
 4. Thelmi Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3054
  Tykkäykset:
  1
  Suomessa tuskin myyntiluvuilla kukaan koskaan menee ohi Nokian, mutta Samsung on edellä jo tuntuvasti Motorolaa, Siemensiä ja Sony Ericssonia varsinkin, jolla alkaa olla jo liian vaikeaa muutenkin pysyä kelkassa. Nokia porskuttaa ylhäisessä yksinäisyydessä, mutta Samsung on varteenotettava kilpailija ja Samsungin puolelta on tulossa kovaa kilpailua nokian 3000-sarjalaisia vastaan kertoo tämän päivän Iltasanomat.
   
 5. Katti

  Katti Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  1502
  Tykkäykset:
  51
  Puhelinmalli:
  Jolla, Lumia 735, Lumia 1520 Lumia 650
  Pitäisi, pitäisi, mutta kun loppuu veto...menee vähän yksitoikkoiseksi jylkyttämiseksi. Mitä nyt joku T39 on Nokian uutuuksien rinnalla foorumiaiheena? Joutuisikohan sitä katselemaan Nokiaa seuraavaksi...
   

Jaa tämä viestiketju