Mobiili.fi Erään aikakauden loppu: Motorola katoaa puhelimista

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2167
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Motorola siirtyi vuonna 2014 Lenovon omistukseen


  Motorolan omistussuhteet ovat vaihdelleet viime vuosina aktiivisesti, mutta laitevalmistajan puhelintarjonta on pysynyt silti Motorola-nimen alla. Nyt kyseisen brändäyksen tie on tullut päätöksiinsä, sillä nykyinen omistaja aikoo häivyttää Motorola-nimen puhelimista.

  Lenovo osti Motorolan Googlelta vuonna 2014. Kaupasta huolimatta Motorola ja Lenovo ovat toistaiseksi toimineet itsenäisinä brändeinä.

  [​IMG]Tämä ei kuitenkaan jatku enää pitkään, sillä Lenovo aikoo häivyttää Motorola-brändin puhelinmarkkinoilta hiljalleen. Suunnitelmista kertoi Motorola-johtaja Rick Osterloh CNETin haastattelussa. Motorolan ja Lenovon puhelimet yhdistetään Lenovo-brändin alle.

  Moto-laitesarja ei siis tule häviämään mihinkään. Lenovon aikomuksena on käyttää Moto-brändiä huippupuhelinten saralla ja omaa Vibe-brändiään edullisemman hintaluokan puhelimissa. Samoin Motorolan tuotteista tuttu ja varsin ikoninen M-logo jatkaa elämäänsä Moto-laitteiden selkämyksissä. Sen toveriksi ilmaantuu kuitenkin jatkossa Lenovo-brändäys.

  [​IMG]
  Motorola Moto X (2014)


  Yritysmaailmassa Motorola-nimi säilyy edelleen, sillä se jatkaa erillisenä osastona Lenovon alla. Tästä huolimatta kyseessä on ehdottomasti erään aikakauden loppu, sillä Motorola on tehnyt vuosikymmenten mittaisen työn radiotekniikan ja puhelinten parissa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju