Mobiili.fi Entisten nokialaisten kehittämän IoT-ihmelaitteen toimitukset alkavat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Thingsee One


  Suomalainen Thingsee alkoi keräämään rahaa Kickstarter-kampanjan avulla ja saikin tavoitteensa täyteen. Nyt yhtiö kertoo lehdistötiedotteessaan, että Thingsee Onen toimitukset alkavat tänään. Yhtiö kuvailee Thingsee Onea IoT-ihmelaitteeksi. IoT on lyhenne sanoista Internet of Things.

  ”Kalleus ja hankaluus eivät ole enää esteitä asioiden asioiden internetin (IoT) ideoiden toteuttamisessa. IoT-kehityksen demokratisointi on nyt alkanut”, kertoo Thingseen toimitusjohtaja Pasi Jokinen.

  Thingsee One on heti valmis sään- ja iskunkestävä laite. Sen avulla kehittäjät voivat suunnitella ja toteuttaa IoT-sovelluksia ilman tarvetta kalliiseen ja aikaa vievään laitekehitystyöhön. Thingsee Onelle on valtavan paljon erilaisia käyttötarkoituksia. Yksi esimerkkitapaus on muun muassa maanviljelijä, joka saa postilaatikon kanteen kiinnitetyltä Thingseeltä tekstiviestin, kun laatikko avataan tietyn kulman yli.

  Yhtiö julkaisee tänään julkiseen beta-käyttöön visuaalisen ohjelmoinnin työkalun, Thingsee Creatorin. Se mahdollistaa prototyyppien ja uusien käyttötapojen luomisen. Sitä voi käyttää Thingseen verkkosivujen kautta.

  Thingsee Onen voi ostaa yhtiön verkkosivuilta ja hintaa tällä ”ihmelaitteella” on 299 euroa. Tarkemmin Thingsee Onesta voit lukea aiemmasta jutustamme.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju