Mobiili.fi Entisten Google- ja HTC-pomojen tulevan huippupuhelimen luvataan paranevan ajan myötä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2168
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Nextbit on Yhdysvalloista ponnistava startup-yritys, joka aikoo julkaista uuden Android-puhelimen syyskuun alussa. Odotettavissa lienee mielenkiintoinen puhelin, sillä ainakin suunnittelijoiden puheet herättävät kysymyksiä. Verkkosivuillaan Nextbit kuvailee olevansa pieni ryhmä kapinallisia, jotka haluavat vapauttaa ihmiset tämän päivän mobiiliteknologian rajoituksista.

  Nextbitin taustalla on muun muassa kaksi kokenutta Android-veteraania Tom Moss ja Mike Chan sekä HTC:n entinen suunnittelujohtaja Scott Croyle. Miesten aikomuksena on kehittää muista poikkeava Android-puhelin. Uutuus esitellään 1. syyskuuta, ja sen suunnittelijat vihjasivat visioistaan CNETin haastattelussa. Mossin mukaan puhelin tulee olemaan ”julmetun siisti” (frigging awesome) ja sen on määrä ratkaista muita Android-puhelimia vaivaava ongelma, eli laitteiden suorituskyvyn hiipuminen aikaa myöden. Suunnittelijat kehuvat säätäneensä Android-käyttöjärjestelmää niin, että laite tulee aikaa myöden vain paranemaan ohjelmistopäivitysten myötä.

  Nextbitin tulevan älypuhelimen on tarkoitus kilpailla noin 300 – 400 dollarin hintaluokassa. Samaan kastiin osuu esimerkiksi uusi OnePlus 2 -puhelin. Suunnittelijat eivät suostu paljastamaan teknisiä yksityiskohtia laitteesta, mutta se tulee ainakin tarjoamaan ”rajattoman tallennustilan”, eli puhelin tulee hyödyntämään Nextbitin omia pilvipalveluratkaisuja tallennustilan kasvattamiseksi.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju