Enteileekö tämä sijoitus kaksoiskameroiden tuloa Samsung-puhelimiin? Tekniikka viety...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216

Kaksoiskamerat ovat tulossa yhä useampiin älypuhelimiin.


Israelilainen Corephotonics on saanut mukaan uusia sijoittajia. Yritys keräsi sijoittajilta 15 miljoonaa dollaria tuoreimmalla rahoituskierroksellaan.

Mielenkiintoisesti sijoittajana mukana on myös Samsung, joka voi enteillä Corephotonicsin kehittämän teknologian tuloa juuri Samsungin älypuhelimiin tulevaisuudessa. Lisäksi omistajia ovat muun muassa Foxconn sekä MediaTek, monien nyt tuoreimmalla rahoituskierroksella tai jo aiemmin sijoittaneiden rahastojen ohella.

Corephotonics on erikoistunut kehittämään kaksoiskamerateknologiaa, joka mahdollistaa optisen zoomin. Toistaiseksi Applen iPhone 7 Plussassa on nähty kaksoiskamera vastaavalla idealla, sen tapauksessa 2x optisella zoomilla. Corephotonicsin teknologian kerrotaan pystyvän valokuvissa 3x optiseen zoomiin ja matalamman tarkkuuden videoissa jopa 8x optiseen zoomiin.

Yhteensä vuonna 2012 perustettu yritys on nostanut rahoitusta nyt jo yli 50 miljoonaa dollaria ja sillä on yli 50 työntekijää Israelissa, Kiinassa ja Etelä-Koreassa.


Corephotonics havainnollistaa optisella zoomilla saavutettavan paljon digitaalista eli ohjelmistollista rajausta parempia tuloksia.


Lisäksi myös Corephotonicsin kameroilla onnistuvat muut tyypilliset kaksoiskameraominaisuudet, kuten kuvauskohteen taustan sumentava boke-efekti, sekä yleinen kuvanlaadun parannus kahden kameran keräämän informaation perusteella.

Myös Apple osti aiemmin keväällä 2015 Corephotonicsin tavoin israelilaisen LinX-yrityksen, jonka kehittämän teknologian jalostamisesta iPhone 7 Plussan kaksoiskamera syntyi.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom