Mobiili.fi Ensivilkaisu odotettuihin peliuutuuksiin: Batman ja The Walking Dead tulevat pian

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Valtavat E3-pelimessut järjestetään tällä viikolla Los Angelesissa. Virallisesti huomenna alkavan tapahtuman tiimoilta on jo saatu ensimmäisiä paljastuksia. Näihin lukeutuvat myös ensivilkaisut uusiin Batman- ja The Walking Dead -aiheisiin Telltale-peleihin.

  Telltale Games tunnetaan parhaiten tarina- ja jaksopohjaisista peleistä, joissa pelaajan valinnat vaikuttavat tarinan kulkuun. Studio on luonut pelisarjoja useiden tunnettujen TV-sarjojen ja muiden popkulttuuri-ilmiöiden pohjalta.

  Eräs Telltalen suosituimpia pelisarjoja on ehdottomasti The Walking Dead, jonka kolmannen tuotantokauden julkaisu lähestyy. Videotiiserin perusteella pelissä seurataan myös jatkossa Clementine-tytön selviytymistä karussa, zombien valtaamassa maailmassa.

  Lisäksi videolla nähdään uusi Javier-hahmo, joka tulee myös olemaan pelattavissa. Telltalen mukaan uudet jaksot sopivat ensikertalaisille, mutta aiempia osia pelanneet tulevat löytämään pelistä muita syvempiä merkityksiä.


  The Walking Deadin lisäksi Telltale on julkaissut ensimmäiset ruutukuvat tulevasta Batman-pelistään. Luvassa on studion aiemmista peleistä tuttua sarjakuvamaista ulkoasua, mutta peli ei myöskään kaihda synkkiä teemoja. Telltalen kerrotaan pureutuneen syvälle Batmanin jakautuneeseen persoonaan ja erilaisten ratkaisumallien keskinäiseen kamppailuun.

  Batman: The Telltale Series julkaistaan maailmanlaajuisesti jo kuluvana kesänä. The Walking Deadin kolmas kausi taas saapuu saataville syksystä alkaen. Molemmat peliuutuudet julkaistaan tietokoneiden ja kotikonsoleiden lisäksi mobiililaitteilla.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju