Mobiili.fi Ensitunnelmat Lumia 650:stä: viimeisin Lumia on kaikista kevyin – jääkö se myös viimeiseksi?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoft esittelee MWC:ssä Surfaceja sekä uusimpia Lumia 650 ja Lumia 950 -puhelimia.


  Microsoft ei tee tänä vuonna Mobile World Congressissa täysin uusia julkistuksia, mutta esillä sen osastolla on laajasti eri Surface- ja Lumia-laitteita, mukaan lukien hiljattain julkistettu Lumia 650.

  [​IMG]
  Lumia 650 -puhelin tulee heti Windows 10 Mobilella.


  Lumia 650 tulee reilun 200 euron hintaluokkaan ja teknisten ominaisuuksien osalta siinä ei ole kovin paljoa uutta viime vuoden Lumia 640:ään verrattuna. Suurimmat erot ovat viiteen megapikseliin parantunut etukamera sekä 16 gigatavuun tuplattu sisäinen tallennusmuisti.

  Designiltaan Lumia 650 on tässä hintaluokassa Microsoftille ja Nokialle uudenlainen, kun mukaan on tullut timanttileikattua ja anodisoitua alumiinia oleva metallireunus. Kädessä Lumia 650 tuntuu hyvältä ja hintaansa nähden laadukkaalta, joskaan ei laatutuntuma kuitenkaan lippulaivaluokkaan yllä. Tampereella kehitetyssä ja Espoossa muotoillussa puhelimessa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin – Microsoftilta kerrottiin, kuinka Lumia 650:n reunat ovat etupuolelta vajaan 35 asteen ja takana 44 asteen kulmassa, jonka pitäisi antaa sille hyvä käteenistuvuus. Myös käytännössä tavoite tämä toteutuu ja Lumia 650 istuu kätene hyvin.

  Erityisesti huomion Lumia 650:ssä kiinnittää kevyt paino. Kyse on toistaiseksi keveimmästä Lumiasta. Lumia 650 painaa vain 122 grammaa ja on 6,9 millimetriä paksu.

  [​IMG]
  Lumia 650:n metallireunan katkaisevat muoviset kohdat kuulokeliitännän ja Micro-USB:n ympärillä. Muuten metalliosassa ei ole katkeamia.


  Laajasti pyöritettyjen huhujen mukaan Lumia 650 voisi olla myös viimeinen Lumia. Miten on?

  ”Kyseessä on nyt viimeisin Lumia. Kaikesta muusta on vain huhuja”, kommentoi puhelimia MWC:ssä esittelemässä oleva Tuomas Lampen Microsoftin markkinointi- ja viestintätiimistä.

  Edullista älypuhelintaan itselleen hakevien ohella Microsoft suuntaa Lumia 650:tä vahvasti myös yritysmyyntiin.

  Lumia 650 tulee myyntiin Suomessa maaliskuun aikana 229 euron suositushinnalla.

  [​IMG]
  Takaa Lumia 650:stä löytyy vain kamera sekä Windows-logo.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju