Mobiili.fi Ensimmäiset iPhone 6s -viivästykset nähtävissä – Plus-malli ja ruusukulta tilatuimpia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2093
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 6s ja 6s Plus


  iPhone 6s ja iPhone 6s Plus saapuvat ensimmäisillä markkinoilla myyntiin 25. syyskuuta. Ennakkotilausten perusteella puhelimet myyvät hyvin ja tiettyjen mallien toimitusajat ovat jo alkaneet siirtyä viikoilla varsinaisesta julkaisupäivästä.

  Uusia iPhoneja voi tilata useina yhdistelminä, joissa muuttujina ovat esimerkiksi väri ja tallennustilan koko. Applen Iso-Britannian verkkokaupan perusteella useimpia iPhone 6s -variantteja on saatavilla vielä hyvin, sillä toimituksia lupaillaan kautta linjan heti 25. päivälle. Poikkeuksen tekee kuitenkin uusi ruusukullan sävyinen värivaihtoehto, joka nostaa toimitusajat artikkelin julkaisuhetkellä 2-3 viikkoon.

  iPhone 6s Plussan saatavuus on tiukempi kaikilla värivaihtoehdoilla. Jättipuhelimen tapauksessa toimitusajat ovat pääasiassa 3-4 viikon luokkaa.

  AppleInsiderin mukaan samat trendit näkyvät myös muualla maailmassa. Menneenä viikonloppuna Kanadassa ruusukultaiset kappaleet olivat ainoita viivytyksiä lupaavia iPhone 6s -versioita. Kiinassa taas kaikki versiot näyttävät usean viikon viiveitä. Pisimmät viiveet koskevat iPhone 6s Plus -variantteja.

  Luonnollisesti tarkat tuotanto- ja tilausmäärät eivät ole selvillä, eli joissain tapauksissa viiveet voivat johtua myös pienemmästä tarjonnasta suuremman kysynnän sijaan. Tällä hetkellä vaikuttaa kuitenkin siltä, että kookkaampi iPhone 6s Plus ja uusi värivaihtoehto kiinnostavat ostajia. Suomeen uusia iPhoneja ei saada vielä 25. syyskuuta, mutta samojen trendien voidaan odottaa näkyvän meilläkin, kunhan puhelimet myyntiin saapuvat. Ostajien kannattaa siis varautua olemaan nopeita, eritoten tiettyjen mallien kanssa, mikäli usean viikon lisäodottelu tuntuu ikävältä.

  [​IMG]
  iPhone 6s on saatavilla neljässä eri värisävyssä. Aiempien kullan, hopean ja avaruusharmaan rinnalle tuli ruusukulta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju