Ensimmäiset huhut toisen polven Google-puhelimesta – yhden puutteen korjaamista harkitaan

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22315
Reaktiopisteet
216

Googlen Pixel ja Pixel XL.


Googlen ensimmäisten Pixel-puhelinten, Pixel ja Pixel XL, tulosta myyntiin Suomessa ei ole vielä mitään tietoa, mutta Google luonnollisesti kehittää jo täydellä tohinalla seuraajia syksyllä valituissa maissa maailmalla myyntiin saapuneille ensimmäisille puhelimilleen.

Huhuja tulevista Google-puhelimista ei ole vielä juurikaan kuultu, mutta nyt 9to5Google-sivusto on avannut pelin. Tiedot ovat peräisin aiemmin luotettavaksi mainitulta lähteeltä.

Ensimmäiset Pixel 2 -huhut kertovat:

  • Kamera on pysymässä keskittymisalueena ja erityisesti hämäräkuvaukseen on luvassa parannusta. Edelleenkään kamera ei kuitenkaan ole tuomassa suuria megapikselimääriä.
  • Vedenkestävyys on ”pöydällä” eli mahdollisesti tulossa, mikä korjaisi yhden alkuperäisten Pixel-puhelinten merkittävimmistä puutteista
  • Hinta on nousemassa ”ainakin 50 dollaria”
  • Testauksessa useita vaihtoehtoja järjestelmäpiiriksi, ”osa Snapdragon 83X -piireillä, osa Intelin piireillä”. Jälkimmäinen kuulostaa mielenkiintoiselta, sillä Intel ei ole mukana nykyisin älypuhelinten järjestelmäpiireissä. Toki lähteen tiedot voivat viitata vain modeemipiireihin, joissa Intel on aktiivinen. Lisäksi Google on ilmeisesti rakentanut testilaitteeseen myös aivan oman piirinsä, mutta tältä osin tiedot ovat vielä ylimalkaisia.

Lisäksi tulossa voisi olla ”Pixel 2B”, joka olisi merkittävästi edullisempi puhelin vähemmän tehokkaalla laitteistolla. Puhelin tulisi jo Pixel 2:n rinnalla tai jonkin verran myöhemmin ja olisi suunnattu eri markkinoille, todennäköisesti muun muassa kehittyviin maihin.

Uusien Google-puhelinten aikataulusta ei vielä mainittu tarkempaa tietoa. Alkuperäiset nähtiin syksyllä, joka voisi olla sopiva aika tulevillekin uutuuksille.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom