Mobiili.fi Ensimmäiset Google-puhelimet eivät ole vedenkestäviä – myös muita paljastuksia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2184
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pixelissä on 5 ja Pixel XL:ssä 5,5 tuuman näyttö.


  Google julkistaa uudet Pixel ja Pixel XL -puhelimensa 4. lokakuuta. Jo aiemmin useissa vuodoissa paljastuneista puhelimista on jälleen tarjolla uutta tietoa.

  Useita Pixel-tietoja jo aiemmin paljastanut Android Policen David Ruddock on kertonut Pixel-puhelinten tulevan olemaan vain IP53-sertifioituja vedenkestävyydeltään, mikä käytännössä tarkoittaa etteivät ne ole lainkaan vettä kestäviä. Yleensä IP53-tason sertifikaattia ei tämän vuoksi edes erikseen viitsitä mainita.

  Esimerkiksi Samsung Galaxy S7 on IP68-sertifioitu ja Applen iPhone 7 puolestaan IP67-sertifioitu. iPhonen pitäisi kestää näin kestää upotus metrin syvyyteen 30 minuutiksi, Galaxy S7:n puolestaan 1,5 metriin. Kuten on esillä ollut, sen todellisesta vedenkestävyydestä huolimatta Apple markkinoi iPhone 7:ää varovaisesti vain roisketiiviinä.

  Lisäksi Android Police on paljastanut myös, että Google on tuomassa uudelleenkäynnistä-painikkeen Pixel-puhelinten sammutusvalikkoon. Tämä mahdollisuus on aiemmin puuttunut vakio-Androidista.

  Pixel ja Pixel XL tulevat olemaan varustettu uudella Pixel Launcherilla, joka tuoreen tiedon mukaan tuo mukanaan myös pyöreät sovelluskuvakkeet.

  Jo aiemmin ilmi ovat tulleet tulevien puhelinten tekniset ominaisuudet. Pixelin odotetaan tarjoavan 5 tuuman näytön 1920×1080 pikselillä ja Pixel XL:n 5,5 tuuman näytön 2560×1440 pikselillä. Lisäksi molemmista löytyisi Qualcommin Snapdragon 820 tai 821 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 12 megapikselin taka- ja 8 megapikselin etukamera. Puhelinten rakenne on muuten metallia, mutta takana kameran ja sormenjälkitunnistimen sisältävä yläpuolisko on lasipintainen. Puhelinten valmistaja Googlen kumppanina on HTC.

  [​IMG]
  Googlen Pixel-puhelimet aiemmassa vuotokuvassa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju