Ensimmäinen uusi Nokia-älypuhelin kuvissa vielä julkistamattomassa värissä

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216

Nokia 6 hopeisena ilman Nokia-logoa kiinalaiskuvassa.


HMD Globalin ensimmäisestä uudesta Nokia-älypuhelimesta Nokia 6:sta on olemassa myös hopeinen värivaihtoehto. Nyt se on jälleen noussut esille uusissa kiinalaisissa live-kuvissa, joista on kertonut Nokiamob.

Hopeinen Nokia 6 ei ole kuvissa ensi kertaa: hopeinen puhelimen runko nähtiin vuotokuvissa mustan ohella jo ennen puhelimen julkistusta ja sittemmin myös TENAA-kiinalaisviranomaisen kuvissa esillä oli mustan sijaan hopeinen Nokia 6.

HMD Global on toistaiseksi julkistanut Nokia 6:n vasta virallisesti Kiinaan ja vain yhdessä värissä, mustana.

Hopeinen Nokia 6 saatetaan julkistaa 26. helmikuuta, jolloin HMD Global kertoo Barcelonan tilaisuudessaan Mobile World Congressin alla uusien Nokia-älypuhelinten seuraavista askelista ja tekee todennäköisesti useamman laitejulkistuksen. Hopeinen Nokia 6 saatetaan julkistaa samalla, kun kerrotaan puhelimen saatavuuden laajenemisesta Kiinan jatkoksi muualle maailmassa.

Kiinassa reilut 230 euroa maksava Nokia 6:n kohokohtia ovat 5,5 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä, sormenjälkitunnistin kotinäppäimessä, 16 megapikselin taka- ja 8 megapikselin etukamera, Qualcomm Snapdragon 430 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversio.

Uusissa kuvissa hopeinen Nokia 6 -puhelin nähdään syystä tai toisesta ilman Nokia-logoja.


Hopeinen Nokia 6 kiinalaisviranomaisen TENAAn kuvassa.


Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom