Mobiili.fi Ensimmäinen Smart Glow -ilmoitusvalolla varustettu Samsung-puhelin julkaistu – tällainen on...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung on Intiassa julkaissut sen ensimmäisen uudella Smart Glow -ilmoitusvalolla varustetun älypuhelimen, Galaxy J2:n.

  Kuten mallinimestä voi arvata, laite jatkaa edullisten Galaxy J -sarjalaisten perhettä. Teknisiin ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa viisituumainen HD-näyttö, 1,5 gigahertsin neliydinsuoritin sekä 1,5 gigatavun RAM-muisti. Lisäksi mukana on kahdeksan gigatavua tallennustilaa, viiden ja kahdeksan megapikselin kamerat sekä 2600 milliampeeritunnin akku.

  [​IMG]

  Kahdeksan millimetriä paksu laite sisältää myös muun muassa huonoille mobiilidatayhteyksille tarkoitetun datansäästötilan, kaksipyöräisten kuljettajille tarkoitetun S Bike -tilan sekä sovellusten lataamista nopeuttavan ”Turbo Speed Technologyn”. Käytännössä esimerkiksi esiasennettuja sovelluksia on tehty vähemmän muistia vaativiksi ja sovellusten taustaprosesseja suljetaan tavallista hanakammin.

  [​IMG]

  Varsin näkyvä uutuus laitteessa on Smart Glow -ilmoitusvalo, joka viestittää saapuvista ilmoituksista takakameran ympärille sijoitetun valorenkaan avulla. Se kertoo eri värein muun muassa saapuvista ja vastaamatta jääneistä puheluista sekä viesteistä, ja eri henkilöille voi myös määritellä eri värejä. Tämän lisäksi Smart Glow voi esimerkiksi kertoa alhaisesta akun varauksesta sekä avustaa otettaessa selfie-kuvia puhelimen takakameralla kertomalla kuvan olevan kohdistettu oikein.

  Galaxy J2:n myynti Intiassa alkaa ensi viikolla 9750 rupian eli noin 130 euron hinnalla. Sen saapumisesta Suomeen ei vielä ole tietoa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju