Ensimmäinen ehkä silti jo tänä vuonna? Samsung: Taittuvien älypuhelinten teknologia...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15359
Reaktiopisteet
103

Samsungin muutaman vuoden takainen konseptivideo on esitellyt taittuvanäyttöistä laitetta. Ensimmäisissä kaupallisissa laitteissa näyttö todennäköisesti jää taitettaessa ulkopuolelle kirjan kansien tavoin.


Taittuvat älypuhelimet ovat vääjäämättä tulossa, mutta koska, on yhä osittain avoin kysymys. Samsungilta on huhuttu taittuvalla näytöllä varustettua älypuhelinta, joka avautuisi tablettikokoon, jo syksylle. Nyt Samsung Displayn pääinsinööri on kuitenkin osittain heittänyt kylmää vettä odotuksille.

Kim Tae-woongin, Samsung Displayn pääinsinöörin, mukaan taittuvien näyttöjen teknologian odotetaan olevan kypsää vasta 2019. Lisäksi hän korosti puhuessaan Soulissa, Etelä-Koreassa näyttöalan tilaisuudessa myös nykyisen reunuksettoman näyttöteknologian myyvän nyt hyvin, kertoo The Korea Herald. Se antaa aikaa kehittää vielä taipuvia näyttöjä.

Uusissa Galaxy S8 -puhelimissa Samsung pienensi näytön ala- ja yläpuolelle jäävien reunusten kokoa. Pidemmiltä sivureunoilta näytöt kaartuvat edelleen hieman sivuille.

Vaikka nyt puhetta on jälleen vasta vuodesta 2019, voidaan ensimmäinen Samsungin taittuvanäyttöpuhelin nähdä silti jo tänä vuonna. Ensimmäisen tuotteen julkistus ja rajattu myyntiintulo on eri asia kuin teknologian kypsyminen valmiiksi kymmeniin tai jopa satoihin miljooniin laitteisiin.

Samsung esitteli aikanaan myös sivuille kaartuvat näytöt aluksi erittäin rajatusti myydyssä Galaxy Note Edge -mallissa.

Tämän vuoden syksylle on useampaan otteeseen huhuttu Galaxy X -nimistä laitetta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom