Mobiili.fi Ensimmäinen Chromebook sai Android-sovellusten tuen – kaksi lisää tulee pian

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google Play -sovelluskauppa ja sieltä löytyvien Android-sovellusten tuki tekee parhaillaan tuloaan Chromebook-tietokoneille. Ensimmäinen laite on nyt saanut tuen ja lisää lupaillaan lähiaikoina.

  Chromebookien Android-sovellustuesta ilmoitettiin Google I/O -tapahtuman aikaan toukokuussa. Googlen mukaan sovellukset toimivat saumattomasti yhdessä tutun Chrome OS -käyttökokemuksen kanssa. Käyttäjät voivat avata useita Android-ikkunoita Chrome-selaimen rinnalle ja vaihdella niiden kokoa. Mikäli lisämahdollisuudet ahdistavat, voi Google Playn myös kytkeä pois käytöstä.

  [​IMG]
  Google Chromebook Pixel.


  Asuksen Chromebook Flipistä on tullut ensimmäinen Android-sovellukset saanut Chromebook-laite. Saatavuutta laajennetaan seuraavaksi Acer Chromebook R11- ja Google Chromebook Pixel -laitteille. Kyseisten Chromebookien käyttäjät pääsevät nauttimaan Google Play -tarjonnasta ”pian”.

  Myöhemmin vuosina 2016 ja 2017 mukaan saapuu kymmeniä laitteita. Tuen piiristä nyt löytyvät ja myöhemmin lisättävät laitteet löydät Googlen listauksesta.  Ensimmäisenä Android-sovellusuudistus nähdään M53-kehittäjäkanavalla, jolla uusimpia Chromebook-ominaisuuksia pääsee aina kokeilemaan nopeimmin. Vakaasta käyttöjärjestelmästä voi halutessaan vaihtaa beta- tai kehittäjäkanaviin Chromebook-laitteen asetuksista. Kannattaa kuitenkin huomata, että testiversioissa voi esiintyä ongelmia ja että takaisin vakaaseen versioon siirtyminen poistaa sisältöä ja tilejä laitteelta.

  [​IMG]
  Google Playn sovellustarjonta löytyy nyt ensimmäisiltä Chromebookeilta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju