Mobiili.fi Ensikokemukset Honor 7:stä – metallikuorinen huippupuhelin vakuuttaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Huawei Honor 7


  Huawei lanseerasi tänään uuden Honor 7 -älypuhelimensa Suomessa. Tulokas nostaa panoksia vanhoihin Honor-puhelimiin nähden muun muassa laadukkaammalla kameralla ja metallisilla kuorilla. Mutta miltä laite todella tuntuu käyttää?

  Pikaisen ensitestin perusteella Honor 7:ssä on paljon hyvää. Metallinen rakenne on tukevan oloinen ja tuo ulkoisen laatutuntuman tasolle, johon Honor-sarjalaiset eivät perinteisesti ole yltäneet. Ulkonäkö poikkeaa tavallaan reilusti aiemmista sarjan laitteista, mutta samaa yksinkertaista henkeä Honor 7:ssä kuitenkin on. Pienenä harmina kamera jää hieman ulkonevaksi, mutta Huawein mukaan se on suojattu safiirilasilla. Naarmuuntumisen ei siis pitäisi olla ongelma.

  [​IMG]
  Honor 7:n takaa löytyy kamera, kaksivärinen tupla-LED-salama ja sormenjälkitunnistin


  Mukana on monia kätevänoloisia ominaisuuksia. Sormenjälkitunnistin vaikuttaisi toimivan nopeasti ja etusormi laskeutuu tunnistimelle luontevasti. Sormen tulosuunnalla ei myöskään ole väliä, eli homma toimii, vaikka laite olisi sormenjälkeen nähden vinossa, poikittain tai jopa ylösalaisin.

  Toinen mielenkiintoinen lisä on Smart key -lisäpainike, joka löytyy laitteen vasemmalta kyljeltä. Painikkeella pystyy lyhyellä ja pitkällä painalluksella sekä tuplapainalluksella suorittamaan haluamiaan toimintoja tai avaamaan sovelluksia. Kunkin painalluksen tapahtuman voi valita suhteellisen vapaasti. Painike vaikuttaakin oikein kätevältä. Toki lyhyellä testillä on vaikea sanoa, tuleeko esimerkiksi vahinkopainalluksista ongelma.

  [​IMG]
  Alapäädystä löytyvät kaiuttimet ja USB-liitin


  Myös muilta osin kokemus vaikuttaa hyvältä. Laite istuu kivasti käteen, vaikka on toki metallin vuoksi aika liukas. Kaikissa painikkeissa on hyvä tuntuma, kameran laatu vaikuttaa varsin kiitettävältä ja käyttökokemus on totutun näpsäkkä. Huawei luottaa edelleen omaan EMUI-käyttöliittymäänsä, joka jakaa varmasti mielipiteitä.

  Perehdymme uuteen Honor-lippulaivaan tarkemmin tulevien viikkojen aikana. Luvassa on siis kattavampi arvostelu, jossa laitteen vahvuudet ja heikkoudet saadaan paremmin esiin. Ensinäkemältä Honor 7:ltä voi kuitenkin odottaa hyviä asioita.

  [​IMG]
  Selkeää ja suoraviivaista muotoilua

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju