Mobiili.fi Ensikatsaus tämän vuoden Nexus-puhelinten ulkonäköön

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Tämän vuoden Nexus-puhelinten design Android Policen hahmotelmassa.


  Loppuvuodesta esittäytyvät Nexus-puhelimet ovat olleet kevään ja kesän aikana aktiivisten tietovuotojen kohteena. Viimeisimmässä raportissa paljastuu, miltä Googlen ja HTC:n yhteispuhelinten odotetaan näyttävän.

  Android Police julkaisi eilen kuvan, jonka kerrotaan esittelevän uusien Nexus-puhelinten designia. Kyseessä ei ole virallinen tuotekuva vaan tietokonemallinnus, joka on luotu laitteen ulkonäöstä saatujen tietojen perusteella. Yksityiskohdat voivat siis muuttua tai näyttää lopulta hieman toisenlaisilta, mutta kaiken kaikkiaan Android Police tuntuu olevan sangen vakuuttunut jaetun materiaalin osuvuudesta.

  Kuvan perusteella tämän vuoden Nexus-mallit – joiden odotetaan olevan keskenään samantyylisiä – tulevat olemaan varsin selkeälinjaisia. Yleisilme muistuttaa hieman HTC 10 -puhelinta, tosin ilman rajuja viistoleikkauksia. Kamera löytyy Nexus-hahmotelmassa vasemmasta yläkulmasta eikä tunnu vaativan monia harmittavaa kohoumaa. Keskeisen paikan takakuorella ottaa Nexus-tyyliin pyöreä sormenjälkitunnistin.

  Muita huomionarvoisia seikkoja ovat takakuorelle ilmettä tuova mattapinnan ja kiiltävän pinnan yhdistelmä. Lisäksi takakuorelta löytyy mallinnuksessa vain G-logo, eli Nexus-brändäystä ei ole nähtävillä. Tämä yksityiskohta saattaa kuitenkin hyvin muuttua laitteiden julkaisussa.

  Aiemmin HTC:n valmistamista Nexus-uutuuksista on nähty myös teknisiä tietovuotoja. Pienempään S1- eli Sailfish-puhelimeen odotetaan viiden tuuman näyttöä ja suurempaan M1- eli Marlin-puhelimeen noin 5,5-tuumaista näyttöä. Molemmista laitteista pitäisi löytyä esimerkiksi neljän gigatavun RAM-muisti sekä 8 ja 12 megapikselin kamerat.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju