Mobiili.fi Ennätystehokas Android-huippupuhelin saamassa myös kaksoiskameran – Xiaomi-uutuus julki...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Xiami pohjustaa tulevan uutuutensa kaksoiskameraa.


  Xiaomi on jatkanut ensi viikolla julkistettavan uutuutensa ennakkokampanjaa paljastamalla nyt uudessa ennakkokuvassa tulevan puhelimen sisältävän myös kaksoiskameran.

  27. syyskuuta pitäisi olla vuorossa Xiaomi Mi 5s:n julkistus laajojen ennakkohuhujen ja -paljastusten perusteella. Tosin aivan tuoreimmat väitetysti Xiaomilta tulevat viestit kertovat myös, ettei Mi 5s:ää olisi olemassa, mutta tässä lienee kyse ennemminkin jostain väärinkäsityksestä. Jo aiemmissa ennakoissaan Xiaomi on viitannut ainakin S:ään tulevan puhelimensa nimessä. Osa on arvaillut, että tulossa voisikin olla kookkaampi Mi Note S.

  Oli nimi sitten mikä tahansa, Xiaomin uuteen puhelimeen odotetaan myös Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiiriä, joka vie sen kärkeen Android-puhelinten suorituskyvyssä. Aiemmin Xiaomi Mi 5s:n kerrottiin saavuttaneen AnTuTu-suorituskykytestissä yli 164 000 pistetä.

  Mi 5s:ään huhuttiin kesän aikana kaksoiskameraa, mutta sittemmin huhuissa odotettiin laitteeseen vain yhtä 16 megapikselin takakameraa. Tiedot ovat siis sekavia ja muuttuvat matkan varrella – mahdollisesti juurikin sen vuoksi, että välillä ovat voineet mennä eri mallit sekaisin tai suunnitelmat aidostikin muuttua.

  Pakkaa sekoittavat vielä puheet mahdollisesta suuremmasta Mi 5s Plus -versiosta 5,7 tuuman näytöllä.

  Aiemmin Mi 5s:ään on lisäksi huhuttu 5,15 tuuman näyttöä 1920×1080 pikselillä, jopa 6 gigatavua RAM-muistia, 64 / 128 / 256 gigatavua tallennusmuistia sekä 3 490 milliampeeritunnin akkua tuella Qualcommin Quick Charge 3.0 -pikalataukselle USB-C-liitännällä.

  Xiaomin pitäisi myös olla ottamassa käyttöön uusi Qualcommin ultraääniteknologiaan perustuva sormenjälkitunnistus, joka löytyy näyttölasin takaa ja voi tunnistaa myös märän tai likaisen sormen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju