En saa Kiesiä asentumaan koneelle

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja matsal, 2/9/10.

 1. matsal

  matsal Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  124   0   0

  Liittynyt:
  4/11/09
  Viestit:
  588
  Tykkäykset:
  19
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 1520 yellow
  Tervehdys tietäjät!

  Uusi galaxy S olisi odottamassa, mutta kun yritän alkaa asentamaan Kiesiä, tulee virheilmoitus:
  "tuotteen asennuslähdettä ei ole tai sitä ei voi käyttää: c:\windows\installer\4087f.msi" Tähän asennus päättyy. Käyttiksenä win7 32bit. Kuinkas saan ton Kiesin koneelle ???
   
 2. EmDzei

  EmDzei Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/12/06
  Viestit:
  1076
  Tykkäykset:
  92
  Puhelinmalli:
  Galaxy S5 (SM-G900F)
  Joitain vinkkejä voin tarjota.

  Latasitko Kiesin Samsungin Suomen sivuilta?

  Virheilmoitus viittaa väliaikaishakemistoon, josta ohjelmaa koitetaan asentaa. Yksi keino on puhdistaa Windowsin ja käyttäjän Temp hakemistot. Mitä tiedostoja ei voi poistaa, niin paina vain ohita.
  Mikäli epäonnistuneita asennuksia on takana jo useampia, niin käypä siivoamassa C:\Users\KÄYTTÄJÄTUNNUKSESI!!!\AppData\Local\Temp\KiesInstall hakemistoa. AppData on piilotettu hakemisto. Epäonnistuneet asennukset ovat luoneet tuonne KiesInstall1, KiesInstall2 jne. hakemistoja ja ilmeisesti se asentuva versio katsoo vain fyysistä hakemistoa KiesInstall. Ja kun uusi asennus onkin esim. KiesInstall5:ssa, niin asennus tössää siihen. MuTua, mutta kokeile.

  Win7:ssa on pari hakemistoa, joita valvotaan vainoharhaisesti (Windows/ Program Files jne.). Yksi tapa onkin asentaa Samsung Kies esim. hakemistoon C:\Ohjelmat\Kies.

  Onko puhelin kytkettynä USB-johdolla asennuksen aikana? Jos on, niin otapas irti. Ja kun sitten kytket, niin katso ettei puhelin ole USB-virheenkorjaavassa tilassa (Asetukset/ Sovellukset/ Kehitys/) tai sinulla ei ole joku ohjelma päällimmäisenä auki. Kies tulkitsee myös kolmannen osapuolen launcherit käynnissä olevaksi ohjelmaksi ja tämä estää puhelimen kytkemisen. Esim. Launcher Pro.

  Onko sinulla toimiva internetyhteys kun asennat Samsung Kiesiä? Asennuksen aikana otetaan yhteys Samsungin palvelimeen. En kyllä ymmärrä miksi, koska asennuspaketti on jo omalla koneella..

  Kokeile sammuttaa tietokoneesta taustalta muita ohjelmia välttääksesi tiedostojen ristiriitoja.

  Viimeinen lääke on bootata kone ja kokeilla asennusta uudestaan.

  Kun asennus sitten onnistuu, niin boottaa kone ja ihaile Samsung Kiesiä vasta sitten. Samsung Kiesiä ei tarvitse tällä hetkellä kuin ohjelmistopäivityksiin. Massamuistitilassa puhelimeen voi siirtää esim. Windows Media Playerin kautta musiikkia tai videoita todella kätevästi - kätevämmin kuin Kiesistä. Jotta massamuistitila toimii, on Galaxy S:n sisäinen muistikortti mountattava eli liitettävä. Vierität USB-johdon kytkemisen jälkeen alavetovalikon esille ja painat USB-kytketty --> Ota käyttöön. Vastaavasti kun olet asiasi tehnyt, niin unmounttaat vastaavasta alasvetovalikosta. Puhelin on oletuksena aina USB-kytkemisessä Kies tilassa. Edellisen massamuistitilan ja muiden tilojen vaihtoehdot voit säätää puhelimesta kohdasta Asetukset/ Tietoja puhelimesta/ USB-asetukset ja esim. "Kysy yhdistettäessä". Froyoon tämä asetuskohta muuttuu Langattomat toiminnot ja verkot valikon alle.
   
 3. matsal

  matsal Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  124   0   0

  Liittynyt:
  4/11/09
  Viestit:
  588
  Tykkäykset:
  19
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 1520 yellow
  Kiitokset hyvistä vinkeistä. mutta ne eivät valitettavasti auttaneet tähän ongelmaan. Olen imuroinut Kiesin samsungin suomen sivuilta ja kokeeksi kävin
  myös brittisivuilla yhtä laihoin tuloksin. Luuri ei ole ollut yhdistettynä asennuksen aikana ja nettiyhteys on ollut aktiivinen. Tulevia päivityksiä varten
  olen tuota Kiesiä asentelemassa, mutta kuten totesin kaikki kaatuu heti alussa tuohon "asennuslähdettä ei voi käyttää..." -virheilmoitukseen. Olen edelleen
  kiitollinen kaikista vinkeistä. Voiko muuten esim. tulevan Froyon asentaa muuta tietä kuin Kiesin avulla ???
   
 4. pert5a

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/11/07
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Meikämandoliinolla on aikalailla samantyyppistä vikaa, paitsi että herja on eri. Kun yritän asentaa Kiesiä koneelle tulee asennuksesta installshield-herja: 1628 Merkkijonopohjainen asennus epäonnistui. Onko kellään tietoa missä vika? Kokeilin temppua kahdelle eri koneellekin ja sama homma.
   
 5. FCUK_VIP

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/4/05
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  0
  Sain oman galaxyn S eilen ja kävin hakemassa Samsungin sivuilta Kies ohjelman. Koneessa on Win7 32 bit. Asennuksen aikana se ilmoitti joista kahdesta tiedostosta joita se etsi jostain ja ei löytänyt. Vaihtoehtoina oli abort, retry tai ignore. Valitsin ignoren 2 kerta (toisen kerran valitti uudestaan) ja sain asennettua. Tosi outo juttu sinänsä.
  Kokeilin käyttää Kies ja hyvin se toimii. Joten en tiedä olivatko ne kaksi tiedostoa tärkeitä ollenkaan. Pitänee asentaa Kies uudestaan. Ainakin www.samfirmware.com löytyi uusin Kies, jopa uudempi kuin Samsunging FI sivuilta.
   
 6. pert5a

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/11/07
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Eijjumalaut mitä tavaraa toi Kies on, nyt sain noilla täältä http://android-finland.spaces.live.com/ ladatuilla filuilla asennuksen etenemään hetken matkaa, mutta sitten se kikkula ilmoittaa, ettei saa yhteyttä johonkin latauspalvelimeen. Käsittämätöntä tavaraa... ttu. Tietääkö kukaan mitään hyvää softaa, millä saisi synkattua outlookista kalenterit ja yhteystiedot luuriin kätevästi... siis muutakun tää kies.
   
 7. iinap

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/10
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Itsellä on käyttiksenä win xp. Toisessa koneessa (pöytä) pro sp3 ja läppärissä on home sp3. Pöytäkoneeseen meni Kies ihan heittämällä ja kaikki tuntuu toimivan ok kahdella eri galaxyllä, mutta kun yritän läppäriin niin ei millään ala asentumaan.

  Jää aina 4/5 asennusvaiheeseen. Lataa ensin dotnetfx35_x86.exe ja muut hilppeet. Sitten kun alkaa asentamaan niitä niin pukkaa erroria dotnetfx35_x86.exe ei ole kelvollinen tms.

  Olen aina deletoinut temp kansiosta kies kansion, muttei ole auttanut. Huomasin että tiedostot temp kansiossa ovat melkein aina eri kokoisia, vaikka ovatkin samannimiä eri asennuskerroilla.

  Tämä viittaisi ongelmiin latauksessa tai latauslähteessä, sillä yhteydet ovat kunnossa.

  Olen myös testannut korvaamalla mikkisoftan sivuilta lataamalla netframe 3.5 heti latauksen jälkeen ja se auttoikin hetken eteenpäin, mutta kun tultiin seuraavaan asennus exeen niin siihen taas hyytyi ja tuli teksti "asennus keskeytetty". Ko asennus exe oli nyt WMFDIST11.exe. Tätä en löydä mistään "luotettavalta" sivustolta, että pystyisi kikkailemaan...

  Kokeilin myös NetFramework 4.0:llan asentamista koneeseen, muttei auttanut.

  Muita tiedostoja kies tempissä on mm. outlookaddin ja outlooksetup, mutta niiden asennusvaiheeseen en vielä ole päässyt.

  Kyllä on vaikeaa...oisko kellään apua antaa...

  Lähden nyt kokeilemaan eri versiota kiesistä...

  Myös rekisterit olen putsannut, eikä viruksia ole näkynyt vaikka ohjelmat ovat ajantasalla :)
   
 8. Hartsa

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/7/04
  Viestit:
  530
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Elisa
  Olen asentanut Vista 32-bit-versioon seuraavat:
  - Kies_1.5.1.10074_45
  - kies_1.5.1.10083
  - Kies_1.5.1.10074_2_6
  Niitä on latailtu eri Samsungin sivuilta ja vain eurooppalainen versio Kies_1.5.1.10074_2_6 on asentunut ongelmitta, muissa tulee Outlook Connectorin virhe. Jokaiseen Galaxy S on yhdistynyt samalla tavalla ja en ole eri versioissa huomannut toiminnallisia eroja. Kiesin versionumero ei välttämättä tarkoita uudempaa versiota, numerot kun tuntuvat eri maailmankolkissa etenevän omaan tahtiinsa.
  Yhteys- ja kalenteritietojen synkronointi on ollut aina aikamoista arpakauppaa. Jossain vaiheessa sain melko hyvän tuloksen, Sen jälkeen Outlookin ja puhelimen tiedot ovatkin joutuneet elämään omaa erilllistä elämäänsä.
   
 9. iinap

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/10
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  - Kies_1.5.1.10074_45
  - kies_1.5.1.10083
  - Kies_1.5.1.10074_2_6

  itse koittanut näistä asentaa läppäriin ylimmän ja alimman, tuloksetta. Pöytäkoneessa tuo alin ok.

  Sellaisen muutoksen sain ettei enää yritä edes ladata dotnet35 fileä kun asensin netframework 3.5 sp1:sen...eli hyppää sen yli asennuksessa ja nyt ilmoittaa että asennus keskeytetty. Ilmeisesti samassa kohdassa eli WMFDIST11-windowsxp-x86-enu.cab (näin kokonaisuudessaan)

  Olen koittanut eri kielillä ja kaikkia eri vaihtoehtoja mutta ei vain onnistu. prkle.
   
 10. Pate

  Pate Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  45   0   0

  Liittynyt:
  10/7/03
  Viestit:
  1267
  Tykkäykset:
  48
  Puhelinmalli:
  Huawei P10
  Minäkin taistelin tuon Kiesin kanssa aikani ja sen jälkeen kun olin poistanut kaikki Nokia Ovi Suiteen ja Nokia PC Suiteen viittaavat jutut niin alkoi Kies toimimaan.
   
 11. iinap

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/10
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Nonnih, menihän se koneeseen kun asenteli kolme päivää ja n.20 kertaa...

  Itsellä ei ollut ovea tai pc suitea.

  Eniten epäilen datayhteyden katkeamista kesken lataamisen kun ohjelmaa alkaa asentamaan, sillä en tehnyt läppäriini mitään muutoksia kahden viimeisen asennuksen kanssa. Poistin vain aina temp kansion kokonaan, aina kiesin asennuksen yhteydessä. Jaa, mutta taisin nyt jättää program files kansioon jo asennetut samsung kansion edellisestä asennuksesta, kun sen unohdin poistaa.

  Pöytäkoneessani on lankayhteys 24/1 ja läppärissä 1/1mbit wlan.

  Epäilykseni on vahva, että aina jossain vaiheessa datayhteys meni jotenkin poikki ja ohjelma latasi temp kansioon vaillinaisen paketin. Tämä antaa tukea myös kikkailulleni dotnetfx35 kanssa, josta ylempänä mainitsin. Ja tuo on niitä suurimpia paketteja joita latailee ennen asennusta.
  Latauksessa meni aina ainakin 10 minuuttia jopa puoli tuntiakin. Asennus meni jo nopeampaa (pari minuuttia kaikki).

  Kun datayhteys "pätki" niin kies jatkoi seuraavaan latauspakettiin : dotnet 3,5 -> WMFDist11...-> outlook....ja pätkimisen yhteydessä oleva paketti jäi vaillinaiseksi (tämän huomasin aina erikokoisista paketeista temp kansiossa kun alkoi asentamaan)

  Kun Kies alkoi asentamaan niin alussa meni aina niin että tuo dotnet oli vaillinainen(koska oli niin iso) kun asensin sen manuaalisesti copy pastella temp kansioon vaikkapa WMF latauksen aikana, mutta ennen asennusta, niin asenteli dotnetin ihan ok, mutta tökkäsi aina sitten tuohon seuraavaan eli WMF...paketin(windovs media jotain) asennukseen.

  Eli summasummarum, vika taitaa olla joko liian hidas/pätkivä wlan yhteyteni. Tai jokin muu häiriö dataliikenteessä. Asennusta yritin monena eri vuorokauden aikoina.

  Wlanissa ei muulloin ole ollut mitään probleemia ja yhteys näyttää erinomainen. Boksina elisan viihde boksi.
  Tuossa linkki 3,5 dotnetttiin mikkisoftan sivuille : http://www.microsoft.com/downloads/...A7-AC26-4AD7-B68C-FE5076BBA986&displaylang=en


  Tai ehkäpä kies ymmärsi yskän kun aloin täältä apua kyseleen että parempi luovuttaa ;)
   
 12. tomBo

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/09
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä kohta lähtee kone ja puhelin vaihtoo jollei rupea tuo kies toimimaan, itselläni auttoi tuon dotnetit asennus sen verran että hyppää suoraan WMF kohtaa, mutta siihe se sitten jääki.
   
 13. iinap

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/10
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Itsellänikin vei sen parikyt kertaa ennnenkuin asentui, jatka yrittämistä ja laita piuhan päähän kone jos sattuu olemaan wlanilla...
   
 14. Picea

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/10
  Viestit:
  231
  Tykkäykset:
  5
  Tämä Kies on pahimmanlaatuinen ongelmasofta mitä olen vuosiin tavannut. Käyttäjän ei tosiaan tarvitse syyttää itseään jos sen asennus tai puhelimen kytkeminen ei onnistu, vika on ohjelmapäässä. Samsung on ampumassa itseään jalkaan koko bisneksessä jolleivat ymmärrä kirjoittaa sitä uusiksi nopeasti.

  Itse olen saanut Kiesin asennukset menemään, mutta MTP:n kaatuminen on sittemmin estänyt sen käytön. Mutta oikeasti en ole kyllä Kiesiä vielä mihinkään tarvinnut. Ajattelin varrota siihen asti kun Froyo tulee tarjolle ja katsoa miten sen saa asennettua.
   
 15. Hartsa

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/7/04
  Viestit:
  530
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Elisa
  Ehkä se jonkun mielestä on ollut kiva tehdä mammuttisofta, johon ympätään kaikki mahdolliset toiminnot ja kaikkien puhelinten kaikki päivitykset. Sitten miljoona hemmoa yrittää tätä ladata yli miljoonaan täysin erilaiseen Windows-myllyyn ja tulos on kaikilta foorumeilta luettavissa.
  Menneistä voi kaiholla muistella
  - Nokian Software Updateria, joka tekee vain sen fw-päivityksen.
  - Microsoftin Active Synciä, joka tekee vain Outlookin tietojen synkkaukset.
  Että sillee. Pieni on kaunista.
   
 16. tomBo

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/09
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Jo rupes kiesi asentumaan, nyt on vaa ongelmana ettei suostu tunnistamaan puhelinta(galaxy s).
   
 17. Pimento

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/10/10
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Meikällä tuo KIESin asennus kaatui aina n. 2% kohdalla kun installeri alkoi latailemaan wmfdist11-windowsxp-x86-enu -nimistä tiedostoa (Windows Media Format 11 runtime). Kaivelin foorumeita ja kuukkelia tuntikaupalla ratkaisun toivossa ja se olikin loppujenlopuksi aika helppo homma. Latasin tuon täältä: http://rapiddigger.com/download/wmfdist11-windowsxp-x86-enu-exe-7521264/ ja asensin sen koneelle, jonka jälkeen KIESin asennus meni läpi heittämällä parissa minuutissa. Nyt sitten arpomaan joska saisi vielä tuon FroYon laitettua puhelimeen...
   
 18. jartsa85

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/09
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Siihen on yksinkertane patentti (ainakin kamun galaxys toimi):
  1. Sammuta puhelin
  2. Laita usb johto
  3. Avaa Kies
  4. Laita puhelin päälle
  Tadaa sit tunnisti xD En tiiä toimiiko teillä sit...
   
 19. massimo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  3063
  Tykkäykset:
  218
  Mulla on toiminut Kiesistä kaksi viimeisintä versiota todella hyvin ei mitään ongelmia.
  Tänään tuli Kiesin kautta ilmoitus että päivitys saatavilla ja painoin vain että asennetaan päivitys, ei mennyt asennukseen aikaa kun muutama minuutti kaikki toimi taas hienosti.
  Kiesistä on nyt koneessa (win 7) versio 1.5.3.10103_100 ja puhelimessa 2.2 (toimiva sellainen) :D
   
 20. KalaksiS

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/8/10
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Että mä vihaan tätä KIES:iä. Ei perkele. kunkytkee USB:n niin koneella Kies avautuu, mutta kun yrittää päivittää puhelinta, väittää että puhelin ei ole kytketty.
  Auttakaa ny jumalauta ja yksinkertaisilla ohjeilla, askel kerrallaan.
   

Jaa tämä viestiketju