Emännälle uutta luuria?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Deanwick, 15/4/10.

 1. Deanwick

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/9/04
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Tervek,

  vaimokkeelle pitäisi löytää uusi puhelin ulkomaanreissua varten, vanha kaksitaajuusluuri kun ei käyttötarkoitukseen riitä.
  Vaatimuslistaa siis:

  - 3G, puhelinta pitäisi pystyä käyttämään 3G-modeemina läppärissä.
  - Nelitaajuus GSM
  - Musiikkisoitin ja lentokonetila
  - Puhelin joudutaan hommamaan kytkynä, mielellään sauniksen listoilta, hinnan pitäisi olla suht edullinen.
  - Merkillä ei väliä, joskin uudet Samsungit olen todennut itse hyväksi.
  - Ehk. mahd. WLAN/Wi-Fi kotiverkkoa varten, ei tosin pakollinen
  - Jos kosketusnäytöllinen, niin QWERTY - joko softa tai hard - välttämätön.

  Mitä tuossa nopsasti katselin, niin Samsungin S5600 vaikuttaisi passelilta, kuten myös Corby Pro. HTC Touch2 saattaisi myös olla varteenotettava vaihtoehto. Luureja vain on nykyään niin pirusti että sopivan löytäminen on todella vaikeaa.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos tarkoitus käyttää ulkomailla modeemina, niin ei varmaankaan suomi SIMillä vaan sikäläisellä prepaidilla ? eli laite ei saa olla lukittu.

  Jos Jenkkeihin ei ole tarkoitus mennä, niin ns euro 3G taajuudet varmaan riittää, eli ehdottomasti 900 ja 2100 3g.

  Jos läppärikäyttö on suurta, niin suosittelen mokkulaa, muuten kannattaa myös miettiä wlan kautta GPRS yhteyden jakoa, eli win mobile koneissa aika vakio ominaisuus ja esim Symbian koneissa joikuspot . (wlan jako vie virtaa huomattavasti). BT toimii yleensä varsin hyvin, se tosin rajoittaa nykyään jo max vauhteja , joten USB vaihtoeho wlanin lisäksi millä voi hyödyntää verkon ja laitteen max kykyjä.

  Jos halutaan kosketusnäyttö ja peruspuhelin (tai no ns. feature puhelin), niin Samsungilla on tosiaan vahva valikoima. varsinkin jos hintatoive 300e ja alle.

  Modeemi käyttöajatellen kannattaa katsoa että HSUPA tuki 900:n 3G, jalkimmäinen Samsungilta 3G luureissa aika vakiota. Modeemi kokemuksia kannattaa etsiä mallikohtaisista ketjuista.

  Jos (numero ITU) näppiskonetta ja saisi olla vähän älyä, niin sitten vahvaksi nousee Nokian tuoreet S60 FP2 koneet, esim 6710, E52, E72 (mini qwerty). mutta jos sellaista 10e kk maksua pohdit niin menee vähän yli, jos WLANin tiputtaa pois niin halvempiakin löytyy.

  HTC T2 on kooltaan mielenkiintoinen ja winmobile tekee siitä älypuhelimen, joka mahdollistaa muutakin kuin puhumisen, jos tuote miellyttää niin miksei, modeemina ei ehkä parhaimillaan.

  Saunalahdella myös totaalimax ja megaviestix tarjouspaketit, joista jälkimmäinen ehkä voi osua jos kuitenkin sitä modemiikäyttöä on, mutta tarkista Hero ketjusta kokemukset modeemikäytöstä. Hero:n täys hyödyntäminen vaatii pientä harrastuneisuutta mutta sitten antaakin enemmän hyötyä ja iloa.
   

Jaa tämä viestiketju