Mobiili.fi Elop perui mahtikäskyllä – tämä olisi ollut Nokian lukulaite

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2125
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nokian suunnittelema e-kirjojen lukulaite ei koskaan päässyt tuotantoon asti.


  Useista uusien puhelimien vuodoista tuttu Evan Blass on Twitterissä julkaissut mielenkiintoisen kuvan vanhasta Nokian tuotteesta, joka ei koskaan nähnyt päivänvaloa. Kyseessä on e-kirjojen lukulaite, jonka julkaisun huhujen mukaan Stephen Elop perui nopeasti Nokian johtoon siirryttyään.

  Evan Blassin mukaan kuvan lukulaite olisi vuodelta 2013, mutta vuonna 2013 esiteltiin jo Lumia 1020- ja Lumia 1520 -mallit, ja kuvan lukulaitteen muotoilu ja Nokia-logo ennemmin tuovatkin mieleen viime vuosikymmenen lopun Nokia-laitteet. Niinpä onkin helppo uskoa Geek On Gadgets -sivuston raportoimaa huhua, jonka mukaan kyseessä olisi laite, jonka Elop perui astuttuaan valtaan Nokialla loppuvuodesta 2010.

  Geek On Gadgetsin mukaan Nokialla oli kehitetty e-kirjojen lukulaitetta työnimellä Pine. Kyseessä oli Linux-pohjaisella käyttöjärjestelmällä toimiva laite, ja Nokia kävi neuvotteluja kirjakustantamojen kanssa tuodakseen laitteelle interaktiivista sisältöä. Huhujen mukaan projekti kuitenkin tyssäsi Elopin istahdettua tirehtöörin pöydän taakse, eikä ”Pine” koskaan päässyt tuotantoon asti.


  The Nokia Reader, circa 2013 pic.twitter.com/qScWXz1MBt

  — Evan Blass (@evleaks) 11. syyskuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju