Elokuvat kännykkään

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Dude17, 4/2/06.

 1. Dude17

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/06
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Onkos matkahpuhelimeen mahdollista siirtää erilaisia videoita esim. sarjoja leffapätkiä? Pitäisikö jollain ohjelmalla muuttaa johonkin muotoon? Kuitenkin pitäisi saada varmaa pienemmän kokoiseksi? Onnistuuko katsominen esim w800illä?

  Kiitoksia
   
 2. MiCO

  MiCO Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  31/3/04
  Viestit:
  1178
  Tykkäykset:
  2
  Kyllähän matkapuhelimiin on mahdollista siirtää mitä vain tiedostoja, myös videoita. Esim. Symbian-puhelimissa taitavat enimmäkseen videonauhurit tallentaa. 3gp muotoon, joten siihen muotoon kun kääntää koneella minkä tahansa videon niin pitäisi toimia puhelimessakin. Sitten jos ihan leffoja aikoo katsoa, niin esimerkiksi Smartmovie-ohjelmalla saat tietokoneella ensin muutettua .aveja pienemmäksi ja sitten katsoa niitä aveja puhelimesta. En osaa tuosta w800-puhelimesta sanoa kun en ole perehtynyt, että miten sillä näppärimmin leffoja katsoisi.. sehän kun ei varsinaisesti älypuhelin ole, että softaa mahtaa aika heikosti olla. Joku viisaampi saa neuvoa.
   
 3. Dude17

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/06
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Joo no toivottavasti jollakin olisi kokemuksia.

  Milläs softalla olet videoita näihin formaatteihin muunnellut?
  Millä puhelimella tämä katseleminen ainakin onnistuisi?
   
 4. Finvagarty

  Finvagarty

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/3/05
  Viestit:
  217
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia, Sonera
  Series 60 -älypuhelimilla leffojen katselu onnistuu mutkitta, hyväksi todettu ohjelma ja tunnetuin lienee Smartmovie, jonka mukana tulee PC-converter sekä itse Smartmovie-ohjelma puhelimeen.
   
 5. MaTiAz Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/04
  Viestit:
  2924
  Tykkäykset:
  0
  Ja Windows Mobile-puhelimilla leffojen katselu hoituu TCPMP:llä. SmartMovie-ohjelmalla tehtyjä videoita voi katsella TCPMP:llä, mutta tekstitykset jäävät pois SmartMovien oman formaatin takia. Tekstit saa kyllä kiinteästi elokuvaan VobSub-ohjelmalla, mutta tällöin esim. matala bitrate haittaa tekstitysten näkyvyyttä.
   

Jaa tämä viestiketju