Elisan Wi-Fi- ja VoLTE-puhelujen saatavuus laajeni uusiin puhelimiin – näillä uudenlaiset...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216
Elisan tarjoamat Wi-Fi- ja VoLTE-puhelut laajenevat useampiin Samsungin puhelinmalleihin. Mukaan tuen piiriin tulevat nyt Galaxy S7 -huippupuhelimet ja uudet Galaxy A- sarjalaiset.

Uudenlaiset Wi-Fi-puhelut soitetaan ja vastaanotetaan normaalisti matkapuhelimella, mutta puhe kulkee mobiiliverkon sijaan kodin tai muun kohteen laajakaistan kautta. Tämä voi parantaa puheluiden kuuluvuutta sisätiloissa. Elisa kertoo, että puhelut toimivat näin sellaisissakin kohteissa, joissa kuuluvuus on aiemmin ollut heikko, kuten vanhoissa kivitaloissa ja energiatehokkaissa taloissa.

Wi-Fi-puheluiden mukana tulee samalla myös tuki 4G-puheluille eli VoLTE-puheluille, joissa puhe kulkee 4G-verkossa. VoLTE:n ansiosta myös datayhteys pysyy 4G-verkossa puhelun aikana ja 4G-verkossa soitetut puhelut myös yhdistyvät aiempaa nopeammin.

”Toimme WiFi-puhelut kuluttajien käyttöön ensimmäisenä operaattorina Suomessa ja palvelun vastaanotto on ollut erittäin positiivinen. Tähän saakka WiFi-puheluita tukevien laitteiden valikoima on kuitenkin ollut rajallinen. Nyt valikoima kasvaa kolminkertaiseksi eli yhä useampi voi ottaa palvelun käyttöön”, Elisan henkilöasiakasyksikön puheliittymien liiketoimintajohtaja Jan Virkki kertoo.

”Mobiiliverkon kuuluvuuteen vaikuttavat monet asiat, kuten rakennusmateriaalit ja maaston muodot. Erityisesti uusissa energiatehokkaissa taloissa, vanhoissa kivitaloissa sekä erilaisissa yrityskiinteistöissä saattaa olla haasteita, kun mobiiliverkon signaalit eivät läpäise rakennusmateriaaleja. WiFi-puhelut tuovat merkittävän parannuksen tällaisten kohteiden kuuluvuuteen”, jatkaa Virkki.

Elisa WiFi -puhelun soittamiseen tarvitaan palvelua tukeva matkapuhelin, langaton laajakaistayhteys, Elisa tai Elisa Saunalahti 4G-liittymä sekä liittymälle veloituksetta avattava lisäpalvelu. Palvelu on tarjolla valtakunnallisesti sekä Elisan henkilö- että yritysasiakkaille. Puhelut ja tekstiviestit kulkevat langattoman laajakaistaverkon yli normaalia matkapuhelinnumeroa käyttäen.

Elisa WiFi -puhelupalvelun voi aktivoida Elisa Saunalahti -liittymään lähettämällä tekstiviestin”TILAA wifipuhelu” numeroon 18258. Elisa yritysliittymään palvelun voi aktivoida Yritysten OmaElisa -verkkopalvelussa. WiFi-puhelut veloitetaan liittymätyypin normaalihinnaston mukaisesti, kuukausimaksuun sisältyen tai käytön mukaan.

Uusimmalla ohjelmistopäivityksellä nämäpuhelimet tukevat nyt Elisan WiFi- ja VoLTE-puheluita:

  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy A3 (2017)
  • Samsung Galaxy A5 (2017)

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom