1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Elisa Elisan Tehotuho kampanja...

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Zache, 16/3/06.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Zache

  Liittynyt:
  12/12/02
  Viestit:
  540
  Tykkäykset:
  0
  Mjooh, tulipas vaihteeksi vastaan sen verran ajankohtainen kirjoitus spämmistä suomessa, että pastetan sen kokonaisuudessa tänne. Kuluttajaviraston kantahan on selkeästi se ettei spämmäystäkieltoa saisi kiertää pistämällä käyttäjä kirjoittamaan mailiosoitetta. Operaattorien puolestaan pitäisi seurata palvelujensa väärinkäyttöä ja puuttua siihen, kuten tässä tapauksessa spämmäystä. Entäpä kun operaattori spämmää?

  Alkuperäinen kirjoitus löytyy täältä.
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9360
  Tykkäykset:
  196
  Ei millään pahalla, mutta aloitusviestin jäsentämisessä olisi voinut hieman miettiä. Paljon tekstiä, vaikea ymmärtää asiaa. Tehdään lyhennelmä.

  Markkinointiyritys mainostaa Elisan toimeksiannosta uusia kytkypaketteja, joiden myynti alkaa 1.4. Kampanjan verkkosivuilla on mahdollisuus lähettää kaverin, tuttavan jne. sähköpostiosoite markkinointiyritykselle jotta se voi kohdistaa sähköpostimainontaa mahdollisesta kytkykaupasta (oletetusti) kiinnostuneelle. Kaikki eivät tästä tykkää ja katsovat (oikeutetusti) ettei kolmas osapuoli voi antaa markkinointilupaa heidän puolestaan.
   
 3. homma

  Liittynyt:
  16/7/05
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Ottamatta kantaa tuohon spämmiin, niin pikaiselta silmäykseltä näyttäisi siltä että Elisan 3G kytkypaketit (http://kampanja.elisa.fi/paketti/) tulevat olemaan samaa luokkaa kuin Saunalahden nykyiset xtra-tarjoukset.

  Käytännössä siis tarjoavat uutta luuria pari kymppiä halvemalla ja 24kk maksuajalla, kun minä ehdin jo toivoa että repäisisivät oikein kunnolla ja tarjoaisivat esim. N6630 puhelinta ilmaiseksi sopimuksen tekijälle.

  Oh well, back to reality...
   
 4. polle

  Liittynyt:
  13/1/05
  Viestit:
  555
  Tykkäykset:
  0
  Mistä päättelit hintatason?
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Niin jotkut pitävät mainittua hinnoittelua "ilmaisena" kun jotkut ennistivat että luurista joutuu antamaa rahaa ostaessa, mutta tuossa mallissa on sitten koko hinta kk maksuissa.
   
 6. Guest Vieras

  Miten tuon "ilmiannon" pääsee tekemään?
   
 7. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  Ovatten näköjään poistaneet roskapostijutun, eli sivulta ei voi enää lähettää. Saivatkohan nuo listatut kohteet jo riittävästi postia....
   
 8. homma

  Liittynyt:
  16/7/05
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Well, eihän sitä missään tarkalleen mainita, mutta kun sanovat että "Upouusi 3G-puhelin kuuluu paketin kiinteään kuukausihintaan, jota maksat ilman korko- tai osamaksukuluja", niin siitä voi laskea rivien välistä 1+1 ;)
   
 9. J.J-75 Bannattu tunnus

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Älkää sortuko Elisaan, se kusettaa asiakkaita. Minua yritettiin jos saada ottamaan viruksentorjuntaohjelma heiltä. Väkisin tehtiin kiusaa, katkottiin yhteyttä kokoajan viimekesänä.

  Boikotoin ja haukun Elisan, koska tiedän miten paska firma se oikeasti on. Kannattaa karttaa.
   
 10. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  15213
  Tykkäykset:
  3509
  Puhelinmalli:
  iPhone 6S
  Jaa, että Elisalla joku istui jakamossa paritahtia johtoja nyppimässä liittymästäsi?
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju