1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Elisan MMS-asetukset Pocket PC2003SE puhelimeen

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja puhelinseppo, 19/6/06.

 1. puhelinseppo

  Liittynyt:
  25/8/05
  Viestit:
  61
  Tykkäykset:
  0
  Menee pää tähän vehkeeseen, eli olen yrittänyt vaikka kuinka monella tavalla laitella noita elisan sivuilla olevia tietoja tähän laitteeseen, mutta juttu ei etene. Ilmoittaa vaan että MMS Receiving, tai MMS Sending, mutta mitään tule eikä lähde. Onko kukaan tällä Windowsilla varustettua luuria saanut vastaanottamaan MMS:iä Elisalta ja jos niin kuin, jos voisi heitti lyhyen ohjeistuksen ja asetukset. Internet ei toiminut sen enempää Elisan GPRS-asetuksilla eli ilmeisesti en tosiaan osaa tuota räpeltää oikein. Väittää siinäkin että Elisa GPRS connected, mutta data ei liiku. Internettiin pääsen kun kytken usb:llä koneeseen jolloin läppäri jakaa yhteyden tuohon, mutta silloinkaan en saa sitä MMS:ää imuroitua. Asetuksia ei siis saa suoraan Elisan sivuilta, eikä tekstarilla, ei ole puhelin tuettu siihen.

  Hjelp!

  Liittymä: Elisa Reilu
  Puhelin: O2 XDA II Mini (Qtek S100)
  Käyttis: Windows Mobile 2003SE
   
 2. puhelinseppo

  Liittynyt:
  25/8/05
  Viestit:
  61
  Tykkäykset:
  0
  Eikö löydy ketään joka on pähkinän murtanut? Edes valistuneita arvauksia?
   
 3. Samu Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  20/2/03
  Viestit:
  942
  Tykkäykset:
  211
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S2
 4. puhelinseppo

  Liittynyt:
  25/8/05
  Viestit:
  61
  Tykkäykset:
  0
  Ei tosiaan, kyseessä siis ei Qtek ollenkaan, mutta siis raudalta sama vehje kuin tuo S100. En usko että pahemmin noilla siis kiinnostusta avittaa. Elisalle kai sitä joutuu soittamaan, joskin tuntuu etteivät noista varmaan hirveästi tajua. Olen samoilla linjoilla tuon aspan tyttöjen kanssa. Searchilläkin tullut katseltua jo, mutta ei löytynyt. :(

  Kiitoksia nyt kuitenkin samulle vastauksesta!

  EDIT: Noniin, sainkin sitten toimimaan. Käytin pohjana elisan neuvoja ja järkeilin loput.
   

Jaa tämä viestiketju