Elisan "loppulasku" liittymän irtisanomisen jälkee

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Bird, 17/5/04.

 1. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Mielenkiintoinen tapa laskuttaa Elisalla, kun liittymä on irtisanottu. Käytin Tandem Aina Yö-liittymää noin puolen kuukauden ajan huhtikuun laskutuskaudella, kunnes sain numeronsiirron Saunalahteen:

  * Kuukausimaksua veloitettu 1,74 e eli tuolta puolen kuukauden ajalta.

  * Yö-liittymän kiinteä hinta 14,99 e veloitettu kokonaisuudessaan.

  * Etuohjelman etua ei ole annettu lainkaan, vaikka sitä olisi pitänyt edellisten laskujen perusteella tulla 1 euro (viime aikoina laskut ollut aina reilut 25 e).

  Kyllä tämä varmaan ihan toimitusehtojen mukaan menee (vai meneekö?), mutta silti vähän kummalta tuntuu nuo kaksi viimeistä kohtaa. Melkeen vois jopa pitää vähän v-luna operaattorin suunnalta. Radiolinjahan on kuitenkin aiemmin toiminut tuossa Yö-liittymänkin kiinteässä veloituksessa asiakasta kohtaan silleen reilusti, että silloin kun vaihdoin siihen kesken laskutuskauden, niin ei veloitettu tosta 15 eurosta kuin se osa, jonka verran ajallisesti kyseinen oli liittymätyyppi käytössä.
   
 2. jukkam

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/4/03
  Viestit:
  42
  Tykkäykset:
  0
  Ovat hinnaston mukaisia.
  Lainaus hinnastosta:

  Etusopimuksen ehdot

   
 3. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Tästä on tainnut olla ennemminkin puhetta ja käytäntö on se, että tuolla tarkoitetaan sitä, että etusopimuksen alennuksia ei saa käyttää siihen kiinteään hintaan. Sen sijaan kiinteä 15 euron hinta lasketaan kuitenkin siihen summaan mukaan, josta etua kertyy. Itelläkin tyypillinen lasku oli Radiolinjalta tyyliin mallia kk-maksu 3 euroa, kiinteä yöpuheluhinta 15 e ja muut puhelut sekä viestit 10 e eli yhteensä 28 e. Ja tuosta sitten aina sai sen euron alennuksen pari laskua myöhemmin, kun laskun kokonaissummassa ylittyi se 25 euron raja.
   
 4. jukkam

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/4/03
  Viestit:
  42
  Tykkäykset:
  0
  Tuo lause on tosiaan hieman vaikea tulkita. Taitaa olla tosiaan niin kuin mainitset, eli etusopimusalennus kuuluisi saada kun laskun kokonaissumma ylittää 25 e, vaikka siihen sisältyykin kiinteä hinta yöpuheluille.
   

Jaa tämä viestiketju