Elisalla parhaat internetsivut Suomessa

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja aimo, 20/10/06.

 1. aimo Vieras

  0   0   0

  Lainaus Elisan sivuilta:¨

  "Elisa.fi-verkkopalvelu on arvioitu parhaaksi suomalaiseksi internetsivustoksi. Elisan sivusto oli mukana Tietoviikon ja Ariesten vuosittain tekemässä verkkopalvelututkimuksessa, jossa arvioidaan 250 Suomen suurimman yrityksen verkkopalvelut.

  Tutkimuksessa kymmenen kärkiyritystä olivat Elisa, Nokia, Pohjola, Tapiola, Finnair, Fortum, Toyota Motor, Sampo, Stora Enso ja Nordea.

  Tietoviikon julkaisema verkkopalvelututkimus on kehitetty Oulun yliopistossa tutkimusyritys Ariestelle. Tutkimusanalyysi saadaan mittaamalla objektiivisesti lähes 200 tarkastelupistettä yrityksen verkkopalvelussa.

  Arviointiperusteina ovat asiakaspalvelu, tuotetiedot, yritysinformaatio, navigointi eli sivuilla liikkuminen, käytettävyys sekä orientaatio eli sijainnin hahmottaminen. Tutkimus ei mittaa käyttäjien mielipiteitä verkkopalvelusta.

  Elisa on ollut vuodesta 2000 alkaen aina suurtutkimuksessa kärkikymmenikön joukossa. Tänä vuonna Elisan ensimmäiseen sijoitukseen vaikutti erityisesti hyvä orientaatio ja navigointi. Asiakkaille tämä näkyy parantuneena käyttökokemuksena.

  - Elisa on kehittänyt pitkäjänteisesti ja systemaattisesti verkkopalveluita. Olemme hyödyntäneet laajaa osaamistamme sähköisistä asiointipalveluista, sanoo Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila.

  - Yrityksen verkkopalvelulla on nykyisin erittäin keskeinen merkitys. Parhaimmillaan se vahvistaa asiakkaan ja yrityksen välistä asiakassuhdetta. Toimiva verkkopalvelu helpottaa palveluiden ostamista sekä asiakkaan omien tietojen ja hänen käytössään olevien palveluiden hallintaa. Lisäksi se tarjoaa informaatiota arjen helpottamiseksi, Mattila jatkaa."

  http://www.elisa.fi/ir/index.cfm?t=5&o=5120.00&did=13516
   
 2. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  Joku käärii tästäkin "tutkimuksesta" sievoisen tukun rahaa:

  Lähde: mediamyynti.talentum.fi
   
 3. Bustis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  681
  Tykkäykset:
  0
  Käyttäjiltäkin voisi kyllä jotain kysyä...

  Kunhan (yksityisten) etusivulta onnistuu pääsemään johonkin oikeaan suuntaan (mikä todellakaan ei ole helppoa lähes MTV3-mäisiin sfääreihin menevien mainoskilkkeiden takia) niin sivusto toimii ok, mutta etusivulle mentäessä sattuu päähän joka kerta. Sivukartta auttaa, mutta silläkin sivulla outoa toistoa (sama ylävalikko kahteen kertaan.)
  http://www.elisa.fi/
   
 4. pring

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/03
  Viestit:
  65
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sonera
  Mun mielestä erittäin sekavat sivut. Olen pari kertaa yrittänyt sieltä jotain tietoa etsiä, ja ehkä pitkän ja tuskallisen etsimisen jälkeen löytänytkin, mutta helppokäyttöisyys oli siitä kaukana. Ihmettelen kyllä kovasti tätä kunniaa..
   
 5. kimmo Vieras

  0   0   0

  Ja itse löysin häiriöilmoitukset vasta 5 klikkauksen jälkeen. Uskoisin että melko paljon käydään operaattorin sivuilla tutkimassa mahdollisia vikatiedotteita ennen aspaan soittamista, jos omassa laitteessa joku vika on.
  Minusta nämä pitäisi olla etusivulla, tahi ainakin helposti löydettävissä yhdellä klikkauksella..se tosin voisi tehdä rypyn imagoon.
   
 6. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  Itse löysin 3 klikkauksen jälkeen. Mutta pelkästään tuurilla, koska ko. linkki josta teknisiin tiedotteisiin pääsee on epäloogisesti Oma Elisa -valikon alla.

  Saunalahden sivut ovat mielestäni paljon selkeämmät, tekniset tiedotteet löytyvät suoraan etusivulta nekin. Tosin eipä tuo paljoa lämmitä, jos netti on poikki eikä pääse Sauniksen sivuilta tarkistamaan ;)
   
 7. kimmo Vieras

  0   0   0

  Usein ihmisillä monta tapaa päästä nettiin, siksi vikatiedotteet tärkeät. Jokaisella operaattorilla pitäisi nämä olla ekasivulla.
  sauniksen sivut kohtuulliset, oma.saunalahti maan paras.
   

Jaa tämä viestiketju