1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Elisa Elisa tuo markkinoille ensimmäisen Vodafone 3G-puhelimen

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja aimo, 24/4/07.

 1. aimo Vieras

  Saunalahdella taitaa olla parhaimmat puhelinvalikoimat 3G-paketeissa. Mutta nyt tulee mielenkiintoinen avaus Elisalta.

  "Elisa laajentaa Vodafone-tuotevalikoimaansa ensimmäistä kertaa myös matkapuhelimiin ja tuo yksinoikeudella Suomen matkapuhelinmarkkinoille ensimmäisen edullisen hintaluokan 3G-simpukkapuhelimen.

  - Vodafone 710 edustaa erittäin kysyttyä simpukkamallia. Se täydentää Suomen laajinta päätelaitevalikoimaamme ja tarjoaa uuden, edullisen vaihtoehdon Elisan 3G-palveluista kiinnostuneelle käyttäjälle, kertoo myyntijohtaja Tom Lindblad Elisalta.

  Vodafone 710 -malli on ollut huippusuosittu Euroopassa. Edullisuudestaan huolimatta se tarjoaa kattavat ominaisuudet, kuten kaksi kameraa, 3G-yhteyden ja erinomaisen värinäytön.

  Suomessa Vodafone 710 -puhelin on saatavilla toukokuun alusta alkaen vain Elisa Shopit -liikkeistä, Elisan verkkokaupasta ja Elisan edustajilta. Elisa tarjoaa Vodafone 710 -mallia myös Elisa Pakettina."
   
 2. Bustis

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  681
  Tykkäykset:
  0
  http://www.3g.co.uk/PR/December06/4041.htm
  Jos nyt eivät ihan ilmaiseksi jakele, niin tuskin valtaa kovin suurta osuutta suomalaisten ostajien keskuudessa noilla ylläolevan linkin eväillä. Muotoilu ei mitenkään erityisen hienoa ja speksitkin ihan perus 3G-huttua, kameran ja näytön osalta oikeastaan jo keskimääräistä heikompaa tasoa. No, katsoo sitten tarkemmin kun hinta on tiedossa.
   
 3. jake79 Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  6/3/03
  Viestit:
  1995
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Galaxy S4 Active ja DNA
  hyvä että tulee uusia merkkejä kehiin. mutta vaikea uskoa että uppooko tähän nokia kansaan. ja kun on täysin uus merkki niin varaosien, akkujen, latureiden, hf:ien saatavuus todella huono... tosiaan ainut mahis menestyä on todella edullinen hinta.
   
 4. samumanu Vieras

  Ei toi kyl rumimmasta päästä ole, mun mielestä ihan tyylikäs mut ei kyl mikään huippuluuri..
   

Jaa tämä viestiketju