Elisa Elisa tuo markkinoille ensimmäisen Vodafone 3G-puhelimen

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja aimo, 24/4/07.

 1. aimo Vieras

  0   0   0

  Saunalahdella taitaa olla parhaimmat puhelinvalikoimat 3G-paketeissa. Mutta nyt tulee mielenkiintoinen avaus Elisalta.

  "Elisa laajentaa Vodafone-tuotevalikoimaansa ensimmäistä kertaa myös matkapuhelimiin ja tuo yksinoikeudella Suomen matkapuhelinmarkkinoille ensimmäisen edullisen hintaluokan 3G-simpukkapuhelimen.

  - Vodafone 710 edustaa erittäin kysyttyä simpukkamallia. Se täydentää Suomen laajinta päätelaitevalikoimaamme ja tarjoaa uuden, edullisen vaihtoehdon Elisan 3G-palveluista kiinnostuneelle käyttäjälle, kertoo myyntijohtaja Tom Lindblad Elisalta.

  Vodafone 710 -malli on ollut huippusuosittu Euroopassa. Edullisuudestaan huolimatta se tarjoaa kattavat ominaisuudet, kuten kaksi kameraa, 3G-yhteyden ja erinomaisen värinäytön.

  Suomessa Vodafone 710 -puhelin on saatavilla toukokuun alusta alkaen vain Elisa Shopit -liikkeistä, Elisan verkkokaupasta ja Elisan edustajilta. Elisa tarjoaa Vodafone 710 -mallia myös Elisa Pakettina."
   
 2. Bustis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  681
  Tykkäykset:
  0
  http://www.3g.co.uk/PR/December06/4041.htm
  Jos nyt eivät ihan ilmaiseksi jakele, niin tuskin valtaa kovin suurta osuutta suomalaisten ostajien keskuudessa noilla ylläolevan linkin eväillä. Muotoilu ei mitenkään erityisen hienoa ja speksitkin ihan perus 3G-huttua, kameran ja näytön osalta oikeastaan jo keskimääräistä heikompaa tasoa. No, katsoo sitten tarkemmin kun hinta on tiedossa.
   
 3. jake79 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/03
  Viestit:
  1995
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Galaxy S4 Active ja DNA
  hyvä että tulee uusia merkkejä kehiin. mutta vaikea uskoa että uppooko tähän nokia kansaan. ja kun on täysin uus merkki niin varaosien, akkujen, latureiden, hf:ien saatavuus todella huono... tosiaan ainut mahis menestyä on todella edullinen hinta.
   
 4. samumanu Vieras

  0   0   0

  Ei toi kyl rumimmasta päästä ole, mun mielestä ihan tyylikäs mut ei kyl mikään huippuluuri..
   

Jaa tämä viestiketju