Mobiili.fi Elisa toi OnePlus 3:n heti ennakkomyyntiin – ainoana Euroopassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2095
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kiinalainen OnePlus esitteli eilen sen viimeisimmän huippupuhelimensa, OnePlus 3:n, joka tarjoaa huippuluokan ominaisuudet alle 400 eurolla. OnePlus 3:n myynti käynnistyi OnePlussan oman verkkokaupan lisäksi myös Elisalla. Puhelin on ennakkotilattavissa Elisan verkkokaupasta heti. Suomeen puhelimet saapuvat juhannuksen jälkeisellä viikolla.

  ”Elisa on Euroopassa ainoa, joka tuo OnePlus 3:n ennakkomyyntiin nyt heti. Olemme ylpeitä saadessamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä ensimmäisten joukossa maailmassa käsiksi tähän odotettuun uutuuspuhelimeen”, sanoo liiketoimintajohtaja Jan Virkki Elisalta.

  Elisa on ensimmäinen operaattori Euroopassa, jolle paljon huomiota saaneet OnePlus-puhelimet tulivat jälleenmyyntiin toukokuussa. Uuden OnePlus 3:n ennakkotilausten lisäksi Elisalla on edelleen myynnissä myös aiempi OnePlus 2 -malli.

  ”Kehitimme OnePlus 3:n pitäen mielessämme faniemme tarpeet. Yksi faniemme toivoma ja odottama ominaisuus on pikalataus. Dash Charge -pikalataus tekee OnePlus 3:sta yhden markkinoiden vakuuttavimmista älypuhelimista. Dash Charge lataa vain puolessa tunnissa akun koko päivän tarpeisiin”, kertoo OnePlussan Euroopan liiketoiminnan kehitysjohtaja Juha Rytkönen.

  Dash Charge -pikalatauksen lisäksi OnePlus 3:ssa on myös muita uusia ominaisuuksia, kuten siihen paljon kaivattu NFC. Qualcomm Snapdragon 820 -suorittimen ansiosta OnePlus 3:ssa on jopa 35 prosenttia enemmän suoritustehoa kuin OnePlus 2 -puhelimessa. Muistia OnePlus 3:ssa on 64 gigatavua ja RAM-muistia löytyy peräti 6 gigatavua.

  OnePlus 3:n hinta Elisan myymälöissä ja verkkokaupassa on 399 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju