Mobiili.fi Elisa satsaa verkkoihin: ”Tavoitteena rakentaa 4G:stä yhtä kattava kuin 3G on”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Elisa ilmoitti tänään laajentavansa tulevina kuukausina 4G-verkkoaan entisestään. Suurimpia laajennuksia tehdään Pohjois-Suomessa.

  ”Olemme laajentaneet tämän vuoden aikana merkittävästi Suomen kattavinta 4G-verkkoa”, Elisan mobiiliverkon rakentamisesta vastaava johtaja Sami Komulainen kehaisee. ”4G-verkkomme alueella asuu tällä hetkellä yli 97 prosenttia suomalaisista.”

  Tämä ei kuitenkaan operaattorille riitä. Elisa aikoo nimittäin laajentaa syksyn ja talven aikana verkkoa entisestään, eritoten Pohjois-Suomessa. Laajennuksia ja uusia tukiasemia on luvassa ainakin Enontekiöllä, Inarissa, Kolarissa, Sodankylässä, Rovaniemellä, Simossa ja Posiolla.

  ”Nopeiden yhteyksien lisäksi asiakkaille on tärkeää, että verkko on kattava. Kattavassa verkossa yhteydet eivät katkea, vaikka liikuttaisiin paikasta toiseen”, Komulainen selittää ja jatkaa lupauksella: ”Tavoitteenamme on rakentaa 4G-verkosta yhtä kattava kuin 3G-verkko on tällä hetkellä.” Elisan verkon kuuluvuustietoja ympäri Suomen voit halutessasi tarkkailla operaattorin kuuluvuuskartalla.

  [​IMG]
  Mobiiliverkkomasto

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju