Mobiili.fi Elisa korottaa vanhan matkapuhelinliittymätyyppinsä kuukausimaksua 100 prosentilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Elisa korottaa ainakin yhden vanhan matkapuhelinliittymänsä kuukausimaksua 1. marraskuuta alkaen.

  Korotus iskee ainakin Saunalahti Ykkönen 3G -nimellä alun perin myytyyn liittymään, jonka kuukausimaksu nousee marraskuun alusta 1,99 eurosta 3,99 euroon eli 100 prosentilla – tai toisin sanoen tuplaantuu. Hinnankorotus ei ole ensimmäinen Ykkönen 3G:lle, sillä alun perin liittymää myytiin nollan euron kuukausimaksulla, josta se on kohonnut ensimmäiseksi 0,66 euroon ja sittemmin tähänastiseen 1,99 euroon.

  Elisan mukaan nyt tehtävän ”muutoksen taustalla on yleinen kustannustason nousu ja liittymien kohonneet ylläpitokustannukset”. Elisa kertoo yhtenäistävänsä liittymiensä hinnoittelua.

  Elisan kertoo, että sen yleisten sopimusehtojen kohdan 10 mukaisilla perusteilla Elisalla on oikeus muuttaa palvelun ominaisuuksia, sopimusehtoja ja maksuja. Muutostilanteessa asiakkaalla on oikeus irtisanoa mahdollisesti toistaiseksi voimassaoleva liittymäsopimus päättymään ilman irtisanomisaikaa.

  Elisan nykyisin tarjoamissa käytön mukaan puhelujen ja tekstiviestien osalta hinnoitelluissa liittymissä on aina mukana myös rajaton data. Edullisimmillaan uuden Elisan liittymän saa nyt 4,90 eurolla kuukaudessa, mutta tällöin netti on vain 0,25 megabittiä sekunnissa nopeudeltaan. Tässä liittymässä puhelut maksavat 0,69 euroa minuutti ja viestit 0,69 euroa kappale, kun Ykkönen 3G:ssä hinnat ovat nykyisin molempien osalta vastaavasti 0,71 euroa.

  Osa asiakkaista on pitäytynyt vanhassa Ykkönen 3G -liittymässä, koska he ovat liittäneet sen yhteyteen MultiSIM Mobiililaajakaistan ja liittymä on näin säilynyt edullisempana vaihtoehtona useamman eri laitteen tarpeisiin kuin Elisan nykyinen liittymätarjonta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju