Elisa hinnoittelee "lankapuhelimen" uusiksi..

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Xenonit, 14/11/03.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Xenonit Tunnettu jäsen

  Palaute - 94.4%
  17   1   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  10056
  Tykkäykset:
  144
  Puhelinmalli:
  1520 &Totaalisen Saunalahti.
  Elisa houkuttelee hinnoilla nyt lankapuhelinasiakkaita

  Elisa houkuttelee uudella hinnoittelulla jo unohdetuiksi luultuja lankapuhelinasiakkaita sekä modeemin ja isdn-yhteyksien käyttäjiä.
  Tammikuun alusta tulee myyntiin lankapuheluiden uusi hinnoitteluvaihtoehto Käyttöliittymä, jonka kuukausimaksu on alle puolet perinteisestä Elisan perusliittymästä. Puhelumaksuista selviää halvemmalla kuin ennen, jos harrastaa enimmäkseen lyhyitä pirautuksia. Maratonpuhujille perinteinen perusliittymä on edelleen halvin.

  Ensi maanantaista lähtien myös Elisan lankapuhelinasiakkaiden internetpalvelut paranevat sikäli, että entisellä 28 euron kiinteällä kuukausihinnalla saa nyt laulattaa modeemia tai isdn:ää vuorokauden kaikkina aikoina. Aiemmin tällä hinnalla pääsi nettiin vain iltaisin ja viikonloppuisin. Ilta- ja viikonloppunettikäyttäjän kiinteä kuukausimaksu modeemilla tai isdn:llä laskee 28 eurosta 24:ään.
  Laajakaistayhteyksien omistajaa nämä kiinteät kuukausimaksut eivät koske. Laajakaista-asiakkailleen Elisa tarjoaa vuoden alusta laajakaistaan liitettyjä lankapuheluita. Liittymän avausmaksu on vain neljännes perinteisen liittymän avauksesta, ja kuukausimaksukin vain viisi euroa. Hintojen selityksenä on se, että puhelut välittyvät internetin kautta, eikä Elisan tarvitse vuokrata verkkoa paikallisilta puhelinyhtiöiltä.

  -HS-
   
 2. Mandingo

  Mandingo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/02
  Viestit:
  152
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  Kappas vaan, kun tuota en ollut aiemmin huomannut. Tuo merkitsee kohdallani sitä, että pari GPRS liittymää sulkeutuu samantien tai ainakin kun kylkiäiset on nautittu. Taitaa kotiliittymäkin vaihtua KotiISDN.
   
 3. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Kunhan vaan sit varot niitä Tertonin ISDN-kortteja. Ovatten surkeita luomuksia, puhun kokemuksesta. Mulla ISDN pätki aivan sairaasti just Terton + Kolumbus + Nettitaksa yhdistelmällä, jatkuvasti sai ottaa uuden yhteyden. Joku muu kortti ehkä ois toiminut paremmin. Mut mun osalta ISDN on historiaa.
   
 4. smrk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  1446
  Tykkäykset:
  44
  Saakohan noi molemmat yhdessä, eli voisi surffata 28+6 = 34 eurolla mielensä mukaan? Vai pitääkö nettitaksassa olla se perinteinen 12,45 maksava liittymä?
   
 5. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Siis ton 28 euron 24h-nettikaistan saa myös siihen halvempaan Käyttöliittymään (6 euroo/kk) eli voit siis surffata 34 eurolla kuussa milloin haluat. Kysyin tota asiaa Elisan aspasta. Mutta tota Käyttöliittymää saa vasta ens vuoden alusta. Mutta jos jaksat oottaa niin..
   
 6. Mandingo

  Mandingo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/02
  Viestit:
  152
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  Mitä ISDN laitteita suosittelette? Kannattaako ostaa verkopääte ja sovitin erikseen vai molemmat samassa laitteessä? TeleWell TA128+NT voisi olla minun käyttöön sopiva.
   
 7. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  TeleWell on hyvä merkki mut suosittelen sitten ostamaan verkkopäätteen ja sovittimen erikseen, on kätevämpi vaikka sijoittaa se verkkopääte johonkin hyvälle paikalle josta sit voi vetää piuhat puhelimelle/puhelimille ja koneille. Noita ISDN-portteja on verkkopäätteessä yleensä kaks mutta ne voi jakaa eli voit kytkee vaikka neljäkin laitetta yhteen verkkopäätteeseen. Tosin niistä voi käyttää vain max. kahta yhtäaikaa plus tietty voit kytkee analogiset puhelimet vielä siihen päätteeseen lisäks (edellyttäen että sun verkkopääte on ns.analoginen verkkopääte, digitaaliverkkopäätteessä voi kytkee ainoastaan ISDN-laitteita). Mulla itellä on Aethran analoginen verkkopääte, kiva boksi vaikka sitä en enää tarvii kun toi ADSL tuli.
   
 8. Jupex Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  23/9/02
  Viestit:
  2965
  Tykkäykset:
  28
  Puhelinmalli:
  Joku nokia
  Saiskos ton kouvolaan?
   
 9. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Tuskinpa. Kouvola kuuluu Kymen Puhelimen kotialueeseen ja siks tavalliset lankaliittymät hommataan Kympistä siis, mut en tiedä sitten tosta VOIP-puhelimesta, se vois ehkä onnistuukin jos Elisan ADSL:n saa Kouvolaan mut se kannattaa tarkistaa vaikka kotipaikkas Elisa/Radiolinja-liikkeestä, niitähän on Kouvolassa näköjään 4 liikettä. Voisit vaikka piipahtaa Mäkitorpassa tai Radiolinjapisteessä tai Macolinessa, ne varmaan kertoo sulle saatko ADSL:n ja ton VOIP-puhelimen. Mut siis Elisan tavallista lankaliittymää ei saa Kouvolassa.
   
 10. Metsis

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/5/03
  Viestit:
  392
  Tykkäykset:
  0
  Minusta tämä Kouvolan seutu on kyllä Soneran kotialuetta.

  Kyllä Elisan ADSL:n saa Kouvolaan, kun saa Valkealaankin. Kytkemiseen saattaa tosin mennä parikin kuukautta.
   
 11. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Ei pidä paikkansa, asian voit tarkistaa vaikka Kympin sivuilta. http://www.kymp.fi Kyllä toi ihan Kymen Puhelimen kotialuetta siis on. Soneran omia (monopoli)alueita taitaa olla lähinnä pohjois-Suomi ja sit sellaiset alueet mihin ei paikallisten toiminta ulotu, lähinnä jotkut pienet syrjäkylä-alueet.
   
 12. kalamake Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  16/4/03
  Viestit:
  606
  Tykkäykset:
  1
  Kouvolassa lähes kaikki kuparit on soneran, kotkassa kympin.
  Kouvola on tullut vasta muutama vuosi sitten kympin alueeseen.
   
 13. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Ollaan jo hieman aiheen sivussa, suljen ketjun.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju