Elisa Cityn hinnasto?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Anonymous, 9/7/03.

 1. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Onko kellään ajantasalla olevaa puheluhinnastoa Elisa Cityyn? Sitä kun ei helpolla ainakaan netistä enää löydä.

  Toinen kyssäri, onko jollain inside-informaatiota kyseisen liittymätyypin kohtalosta?
   
 2. personal jesus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  5057
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
  Haku kertoo, että se on kuopattu. Vanhoille asiakkaille on tarjottu korvaavaa palvelua. Itse viime vuonna kysyin asiaa Elisalta, jolloin minulle kerrottiin palvelun myynnin lopetetun.
   
 3. Mini

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/9/02
  Viestit:
  85
  Tykkäykset:
  0
  city verkkoa ei ole enää olemassa, ajettu alas keväällä 2003.
   
 4. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Tiedän tuon ettei cityverkkoa ole enää! Tiedän myös ettei Cityliittymää enää ole myyty aikoihin.

  Kuitenkin...Cityliittymät ovat edelleen olemassa ja käytössä ja toimivat Radiolinjan verkossa. Siksi kyselen viisaammilta että mikä lienee tuon liittymän kohtalo ja lisäksi mitkä mahtaa olla tämän hetkiset puheluhinnat, sitä hinnastoa kun ei tosiaan löydy juuri tuon takia ettei sitä enää myydä. Silti, olisi fiksua pitää jokin hinnasto. Onhan Teliallakin Cityliittymien puheluhinnasto sivuillaan vaikka sitäkään ei ole myyty aikoihin, itseasiassa Telian liittymiä ei mitään enää myydä, paitsi Prepaidia ja nekin muuttuvat aikanaan Dna Prepaidiksi.
   
 5. personal jesus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  5057
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
  Jospa Mini vastasi samaan kysymyksen, kuin minäkin.
   
 6. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Höh, tarkoitus oli siis selvittää että lakkaako nuo liittymät olemasta ja millä aika taululla, siis mykistyykö puhelin jossain vaiheessa ja siihen asti millä hinnoilla voi soitella..

  Kyllähän tuo kuoleva liittymä on selvästi. Mutta koska se noutaja noille cityliittymille tulee?

  PS. Mulla on Elisan Cityliittymä vaikka sitä ei tuossa allekirjoituksessa mainitakaan.
   
 7. jpaju0

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/7/03
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Eli Elisan Citypuhelinten tekninen palvelutoteutus on sulautettu 29.4.2003 Radiolinjan verkkoon ja siitä on asiakkaalle tiedoitettu kirjeellä 21.3.2003

  Hinnat pysyivät samoina, mutta mitään lisäpalveluitahan ei liittymiin ole mahdollista ilmeisesti hankkia. Ilmeisesti on edelleen halpaa soittaa niistä lankanumeroihin tai toisiin City-liittymiin...

  Tarkempaa tietoa voi kysellä asiakaspalvelusta:010 800 500
   
 8. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Juu, tuo kirje tuli mullekin. Sen sijaan aikoinaan vaihtokampanjassa ollut Radiolinjan Tandem Koti-tarjouskirje ei saapunut koska omaan salaisen numeron. Mutta ajattelin noista hinnoista lähinnä että mulla taitaa olla PDF-tiedostona vuoden 2001 hinnasto, vieläkö ne hinnat pitää paikkansa? Ja mitä tulee tuohon liittymän elossapysymiseen niin siitä on turhaa Aspasta kysellä, eivät joko tiedä tai eivät kerro. Epäillen edelleen suhtaudun kuitenkin...mahtaneeko enää ensivuonna olla toiminnassa nuo liittymät.

  Lisäpalveluista sen verran että vastaaja ja soitonsiirrot, koputus ym. on toki yhä käytössä mutta ne 043-alkuiset datanumerot on poistuneet elikkä tarkoittaa sitä että Cityliittymien käyttäjien mahdollisesti tilaama datapalvelu on poistettu kaikessa hiljaisuudessa siitä mitenkään tiedottamatta, poistuminen tapahtui tuon verkkojen integroinnin yhteydessä. Samoin PPP-palvelut ynnä email ei ole enää aikoihin toimineet. Saldokysely tekstarilla ynnä numerokysely tekstarillakaan eivät toimi (joskus ennen vanhaan saattoi tehdä numerotiedustelun lähettämällä numeroon 16123 tekstarin jossa luki esim. HAE 091234567).

  Monilla operaattoreillakin on nykyään liittymiä joista on halpaa soittaa lankanumeroihin, Telia Liittymä Plus (ja Telia City), Sauniksen monet liittymät, Dna Perusliittymä jne. joten tuo ei ole ainoa halpa. Ainoa etu tietysti on se että myös lankanumerosta on edullista soittaa Elisa Cityyn koska siinä on 09-tunnus, siis lähipuhelumaksun verran.

  On se pirun vaikeaa päättää lopettaisko ko. liittymän, kuitenkin tosi pitkään ollut, vaikkakaan painavia syitä sen aukipitämisessä ei enää juurikaan ole.
   
 9. hifi

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  564
  Tykkäykset:
  0
  Luultavasti Tandem Kodista ei kerrota ASPAssa, koska periaatteessahan sitä ei sinänsä ole olemassa. Koska sitä ei saa vain liikkeeseen kävelemällä, vaan silloin joskus kun vaihto oli sai Tandem Kodin vain sulkemalla samaan aikaan City-liittymän. Ja koska liittymä on tuollainen vain harvoille saatavilla oleva, siitä ei ole kai julkista hinnastoakaan.
   
 10. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Niin en siis tarkoittanutkaan Tandem Koti-hinnastoa, mitäpä mä sillä kun ei liittymääkään saa, vaan tarkoitin Cityliittymän hintoja. Mulla siis on koneella vuoden 2001 Cityliittymän hinnasto PDF-tiedostona ja nyt vaan pähkäilen että onko ne muuttuneet miksikään..
   

Jaa tämä viestiketju