Mobiili.fi Elisa avaa uuden palvelun – myyntiin kotimainen ŌURA-älysormus

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Elisa ilmoitti tänään ottavansa valikoimiinsa Oulussa kehitetyn ŌURA-älysormuksen. Käyttäjänsä hyvinvointia valvova korulaite tulee myyntiin Elisan uudessa Kulma-myymälässä, joka avataan ensi viikolla.

  ŌURA on Oulussa kehitetty älysormus. Kyseessä on hillityllä ulkoasulla varustettu koru, joka vaivihkaa seuraa käyttäjän aktiivisuutta ja unen laatua. Puettavan laitteen rinnalla toimivasta sovelluksesta voi tiedon avulla seurata esimerkiksi omaa palautumistaan tai alkavan päivän valmiustasoa.

  [​IMG]Elisa Kulma taas on uudenlainen palvelukonsepti. Kyseessä on Helsingin ydinkeskustaan avautuva liike, josta voi ostaa yhtiön verkkokaupasta löytyviä tuotteita. Elisa painottaa kuitenkin, että kyseessä ei ole pelkkä myymälä, vaan ”kohtaamispaikka erilaisille näkökulmille”. Kulmassa järjestetään erilaisia tapahtumia, joihin voi osallistua myös etäämmältä mobiililaitteen turvin. Lisäksi liike toimii koulutusten ja lanseerausten tapahtumapaikkana. ”Mitään tällaista ei ole ennen Suomessa nähty”, kehaisee kuluttajaliiketoiminnan markkinoinnista, asiakkuuksista ja digitaalisesta myynnistä vastaava johtaja Tiina Kuusisto.

  Eräs Kulmassa myytävistä laitteista tulee olemaan ŌURA-sormus. ”ŌURA on uusi ja ainutlaatuinen aluevaltaus puettavan teknologian saralla”, Kuusisto selittää. ”Olemme iloisia voidessamme tuoda ŌURAn saataville ensimmäisenä Euroopassa.”

  Elisa Kulma sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Aleksanterinkatu 19, eli Stockmannia vastapäätä. Myymälä avautuu ensi viikon keskiviikkona 15. kesäkuuta.

  [​IMG]
  ŌURA-sovellus

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju