Eläinaktivistit ja niiden toiminta

Keskustelu osiossa 'Asian vierestä', aloittaja jukra, 23/2/07.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. jukra Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  3066
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Z5
  Katsonpa tässä eilistä Silminnäkijää joka kakkoselta tuli. Aiheena Oikeutta Eläimille ry:n toiminta ja muukin eläinaktivismi..

  Ei voi kun ihmetellä miten vieraantuneita todellisuudesta nykyään osa nuorisosta on.. tuossa ohjelmassakin joku yhteiskuntatieteiden yo(Riina Simonen) selittää suu vaahdossa miten oikein on turmella toisten omaisuutta ja toisten elinkeino sekä huudella toisten pihalla miten hänen kädet ovat veressä ja häiritä täten kotirauhaa.

  Millaisesta ajatusmallista tuollainen toiminta oikein kumpuaa: onko tämä jokin uusi sosialismi joka on "kaikille hyvää ja oikein"?
  Eikö noilla aktivisteilla yksinkertaisesti sytytä miten paljon pahaa he aiheuttavat(myös henkisellä tasolla asianosaisille)?
  Selvästi on aistittavissa tuosta ohjelmasta miten paljon pahaa ja miten vaikea asia tuo on kauppiaille ja kaupoille - uhkaillaan ja haukutaan - miten on mahdollista että suomessa voidaan tuolla tavalla hyökätä toisen laillista elinkeinoa ja henkistä ja fyysistä hyvää vastaan?

  Esimerkiksi tuosta EVR:n toiminnasta jossa he vapauttavat kettuja luontoon: on todettu että suurin osa ketuista kuolee nälkään, kun eivät osaa hankkia ruokaa ja että ketut syövät lintujen munia ja poikasia, täten aiheuttaen suurta tuhoa tuon alueen ekosysteemille. Miten ihmeessä nämä aktivistit ohittavat tällaiset faktat ihan täysin?

  Seuraavaksi varmaan kaikkien suomalaisten pitäisi siirtyä elämään vegaaneina ja eläimet tulisi vapauttaa luontoon? Mihin tämä toiminta loppuu..
   
 2. Xenonit Tunnettu jäsen

  Palaute - 94.4%
  17   1   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  10056
  Tykkäykset:
  144
  Puhelinmalli:
  1520 &Totaalisen Saunalahti.
  hesaan pesiytyy kaikenmaailman piiperoita jotka käyvät yliopistoissa.
  Ei sen puoleen, turkis on murhaa :(

  Ihminen on niin sika eläin että toivoisin joskus eläimen listivän ihmisen (siis kiljotiini tyyliin), mehän tehdään sitä jatkuvalla syötöllä..
   
 3. kimmo Vieras

  0   0   0

  Vaikken vegaani olekaan ja pidän komeaa turkkia nätin naisen päällä hienona, niin silti minusta tässä on jotain mätää. Turkistarhaus toki tuo leivän joillekin, mutta ei se varmasti ainut tapa ole elantoaan saada. Monet muutkin ammattialat ovat loppuneet, tai ainakin vähentyneet huomattavasti.
  Ihminen on "luomakunnan kruununa" hyödyntänyt luontoa kautta aikojen. Nykyisellä turkistarhauksella ei ole mielestäni kuitenkaan mitään tekemistä sen kanssa, vaan kyseessä on puhtaasti elitistinen ja varakkaille ihmisille suunnattu tuotanto. Hyväksyn siis sen kun Mansikki laitetaan jauhelihaksi, mutta kun Naali Napaketusta tehdään turkki, niin se ei oikein sovellu ajatusmaailmaani. Eri asia sitten, kun se tapahtuu tuolla Gröönlannissa, tai missä nämä eskimot nyt telttailevatkaan.
   
 4. aimo Vieras

  0   0   0

  Jokainen asettaa rajan, mikä on hyväksyttävää ja mikä ei. Itse en ymmärrä, miksi vaahdotaan turkistarhauksesta kun on paljon pahempiakin eläintuotantotapoja. Epäilemättä ketut kärsivät (ainakin jonkin verran), mutta esimerkiksi häkkikanalat ovat silkkaa laillistettua eläinrääkkäystä. Miksei ensin pistetä räikeintä epäkohtaa kuntoon? Koska ketut ovat "söpömpiä" kuin kanat?

  Jossain määrin hyväksyn eläinaktivistien toiminnan, ainakin silloin kun tavoitteena on selvän eläinrääkkäyksen lopettaminen. Toisaalta jotkut heistä syyllistyvät itsekin eläinten toiminnallaan kaltoinkohteluun.
   
 5. Nist Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/11/04
  Viestit:
  2131
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  E90 ja Elisa, retroiluun 3310
  Samoilla linjoilla. Gröönlannissa sentään Naali Napakettu saa juosta ja elää vapaana ennenkuin kohtaa loppunsa Nunnukan lämmikkeenä - ja ruokana. Kettujen turkikset kärsivät kauneusvirheistä, jos niitä kettuja vapaudesta lahdattaisiin. Olisi arpia ja kaikkea rumaa virhettä turkissa ja nahassa.

  En hyväksy minäkään häkkikanaloiden oloja, mutta eipä nuo vapaana kasvaneetkaan näytä järin onnellisilta. Isossa porukassa linnut ovat niin julmia toisilleen ja arvojärjestys on tiukka. Kaverit nokkii heikommiltaan perseen höyhenistä paljaaksi.
   
 6. Montonen Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/05
  Viestit:
  215
  Tykkäykset:
  0
  Tämä onkin kaksipiippuinen juttu. Kuinka moni meistä olisi valmis hyväksymään oman lemmikkinsä, vaikkapa kissan tai koiran pitämisen koko ikänsä lukittuna häkissään. Jos kissoja ja koiria alettaisiin tarhaamaan niin miten mielipide muuttuisi asian suhteen? Taitaisi suurin osa tämänkin foorumin käyttäjistä olla aktivisteja.

  Turha väittää että vankeudessa syntynyt eläin ei muka kaipaisi vapautta. Villieläin on aina villieläin, olipa se sitten häkissä tai luonnossa syntynyt. Villieläimellä on villieläimen vaistot. Käykääpä joskus kettu tai minkkitarhalla niin kaikki eläimet yrittävät koko ajan päästä häkistä pois. Ympyrää kulkevat jatkuvasti. Laillistettua eläinrääkkäystähän tämä turkistarhaus on. Lailla pitäisi kieltää.

  Ymmärrän toki sen että turkistarhauksesta elantonsa saavalla on oikeus harjoittaa ammattiaan mutta jotenkin en heitä jaksa sääliä kun nämä aktivistit iskevät. Olisivat valinneet inhimillisemmän ammatin eläinrääkkäyksen sijaan. Viattomia luontokappaleita tosin käy sääliksi kun esim. minkki tiettävästi tappaa kaiken mikä vastaan tulee. Minkkihän ei edes kuulu suomen luontoon. Toisaalta tappaminen kuuluu osana luontoon. Vaikka kaikki suomen minkit päästettäisiin vapauteen niin yksikään eläin/lintulaji ei kärsisi mainittavia menetyksiä. Uutta tulee koko ajan lisää. Näin kai nämä aktivistitkin ajattelevat. Niin kauan näitä turkis-iskuja tehdään kun turkistarhaus sallitaan. Jos tässä pitäisi puolia valita niin turkistarhausta vastaan ehdottomasti. Silloin kun mikään muu ei auta niin otetaan näinkin järeät keinot käyttöön.
   
 7. O.J. Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9496
  Tykkäykset:
  108
  Osa tuosta eäinoikeusporukasta on niin häiriintynyttä sakkia, ettei taida olla tosikaan. Täälläpäin meinaa olla tuota susiongelmaa ja julkisuudessa on ollut mm. metsästysseuran johtajia. Jonkun lehti- tai tv-jutun jälkeen heille oli alkanut tulla jonkin verran kaikenlaisia häirikkösoittoja ja uhkauksia. Nekin kaadot, mitä ovat tehneet, on pitänyt aloittaa salaa. On ollut odotettavissa, että sinne metästysalueelle tulee porukka häiriköimään jahtia.


  Naapurillani oli aikoinaan pieni turkistarha ja joskus kävin siellä häkeillä. Eivät minusta vaikuttaneet mitenkään huonostihoidetuilta tms. ja eivät tietysti voikaan olla, koska tulos saadaan hyvännäköisestä turkiksesta. Eivätkä pyörineet häkkiään ympäri tai tehneet jotain pakkoliikkeitä. Tarhaus on yksi tapa elättää itsensä ja itse en ole mitenkään sitä vastaan. Sen sijaan nää sabotöörit pitäis saada tilille.

  Wikipedia
  Pystyykö aktivistit vastaavaan? Mutuna heitän, että eikö lie soskun elättejä huomattavalta osaltaan. Jos tarhaus loppuu Suomesta, niin kyllä se jatkuu jossain muualla. Eläinten oloja tuskin valvotaan niin paljoa esim. itärajan takana tai Kiinassa.
   
 8. Xenonit Tunnettu jäsen

  Palaute - 94.4%
  17   1   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  10056
  Tykkäykset:
  144
  Puhelinmalli:
  1520 &Totaalisen Saunalahti.
  Edelleen olen vakaasti sitä mieltä että tarhaus on murhaa.
  olkoonkin sitten sossun elättejä nuo aktivistit, mutta ei eläimiä tulisi tuolleen kohdella.
  Vielä kun tiedämme että kyseessä on "päällepantava" turhuus (sisäänhän noita naaraita kuuluisi painaa ;)), niin en näe vääryyttä sille että tarhauksesta protestoidaan. ¨
  Jos kerta pitää olla muita tyylikkäämmin puettu että heruis massimiestä, niin ostakoon ken tahtoo keinoturkin, niin ei tarvitse eläimiä naulita täysin epäinhimillisiin oloihin jonkun kaksilahkeisen armoille..

  Häpeällistä ja eteleen toivon että sellainen kettu söisi tuollaisen tarhaajan tai sitten pakkais sen tuohon kanakoppiin ja alelisi kaljuksi sähkötuoliin avustuksella..

  Edelleen myös, ihminen on sika ja sioista röyhkein..
   
 9. O.J. Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9496
  Tykkäykset:
  108
  Lie sit moni muukin asia murhaa...
  Näkyy löytyvän netistä tuo ohjelma: http://www.yle.fi/silminnakija/juttu.php?tunnus=417

  Edit: Tässä tapauksessa nää saastat eivät edes käy enää kasvattajien kimppuun, vaan kauppiaiden...
   
 10. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Höpöhöpöhöpöhöpöjne.

  Yksikään noista tarhaajan kasvattamista eläimistä ei olisi ylipäänsä edes elossa ilman turkistarhausta. Näinollen tarhaaminen antaa elämän näillekin eläimille.

  Turkistarhaus on elinkeino ja nämä naama väärällään tarhaajan pihalla huutavat käyttävät törkeällä tavalla hyväkseen ammatinharjoittamisen julkisuutta. Mitähän mahtaisivat tuumata, kun samanlainen seurue alkaisi tarkkailla ja arvostella heidän elämäänsä 24/7? Täysin varmaa, että haasteita oikeuteen olisi tulossa aivan saman tien - muitahan saa kiusata, mutta jos itseä joku häiritsee niin heti on kyynel silmäkulmassa...
   
 11. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Kyseessähän on Orwellin yhteiskuntamalli (kirjasta vuonna 1984), jossa kaikki poikkeavuudet pyritään eliminoimaan ja kaikkien tulee istua samaan muotiin, kansalla tulee olla yhtenäinen mieli ja arvot. Kirjassahan valtio on jatkuvassa sodassa ja osa valtiota on liukunut anarkismin valtaan. Tämä taas "oikeuttaa" suoran toiminnan käyttämisen päämäärien saavuttamiseksi. Orwellin yhteiskunnan esimerkkinä toimimisen kyseenalaisen kunnianhan sai eräs itäisessäkin naapurissamme vaikuttanut yhteiskuntajärjelmä.

  Moni nuori tuntuu tässä nykyisessä pätkätöiden ja koulutuspaineiden epävarmassa yhteiskunnassa löytävän lohtua totalitaarisista ajatuksista, joten ns. orwellnismin uusi tuleminen ei sinänsä yllätä. Vaikka kyseisen suuntauksen tai lahkon kannattajat usein hokevat itse ajattelemisen tärkeyttä niin oikeastaan heidän toimintaansa ja ajattelumallejaan ohjataan keskusjohdon taholta, joka taasen usein koostuu pienestä lähipiiristä.
   
 12. Xenonit Tunnettu jäsen

  Palaute - 94.4%
  17   1   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  10056
  Tykkäykset:
  144
  Puhelinmalli:
  1520 &Totaalisen Saunalahti.
   
 13. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Niin juuri, vai onko sinulla jotain tietoa että luonto jostain kummasta syystä olisikin elättänyt tämmöisen populaation mainittuja eläimiä? Luonto kasvattaa ylläpitää oman tasapainonsa, tarhaajan kasvattamien eläimien lukumääräinen siirtäminen suoraan luontoon vaikuttaisi huomattavasti tuohon tasapainoon - siis epäsuotuisalla tavalla. Nyt, kun kutsut tarhaajia "murhaajiksi" niin odottaisinkin säkenöivän älysi osoitusta muodossa jossa kertoilet meille kuinka "eläinten elämän mahdollistaja" onkin jotenkin "murhaaja"?
  Siis onko joku jossain kohtaa antanut oikeutuksen "kohdella kettuja miten haluaa"? En minä ainakaan, ja turkistarhaustakin säätelee lait ja asiamiehet seuraavat että tarhaus tapahtuu asianomaisella tavalla ja lain määräämissä puitteissa. Tällä pyritään nimenomaan siihen, että tarhaus ei todellakaan ole eläinrääkkäystä.
  Ai ihan totta? Aivan loistavaa päättelytyötä.

  Toisaalta olisi mielenkiintoista nähdä sinut perustelemassa tämäkin väittämäsi, sillä siitä olisiko "minua" olemassa ilman että vanhempani ovat ketä ovat, tuskin saadaan ikinä minkäänlaista vedenpitävää yksimielisyyttä esille. Onko "minuus" sattumanvaraista sovitettuna perimän puitteisiin vai onko "minuus" perinnöllinen kuten vaikkapa hiusteni väri? Syvällistä settiä pohdiskella, me matkapuhelinfoorumilaiset todella jännitämme asiantuntevaa pohdintaasi aiheessa.
  Olenko siis mielestäsi tarhakettu? En oikein näe että ihmisiä ja eläimiä voidaan määrittää samojen "standardien" mukaan, vai lätkäistäänkö sitten jatkossa irstailusta sakkoja jokaiselle vastaantulevalle alastomalle koiralle?
  Uuh, ehkä tyydytään vain siihen että ojennan sinulle virtuaalisen aasihatun päähän ja jatketaan keskustelua eteenpäin... ;)
   
 14. Jollemi

  Jollemi Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/8/02
  Viestit:
  10518
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia kapuloita
  Niin kauan kuin kyseinen elinkeino on laillinen elinkeino, pitäisi tällaista laitonta toimintaa yrittää karsia pois mahdollisimman tehokkaasti. Jos haluaa asiaan muutosta, sen voi tehdä sivistyneesti (jotkut rupeavat tässä vaiheessa väittämään että onko kovin sivistynyttä tappaa elukoita vain turkiksien takia, mutta se on edelleenkin laillista toimintaa). Tosin en voi tämän enempää ottaa tähän kantaa koska se ei olisi kovinkaan objektiivista.
   
 15. Xenonit Tunnettu jäsen

  Palaute - 94.4%
  17   1   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  10056
  Tykkäykset:
  144
  Puhelinmalli:
  1520 &Totaalisen Saunalahti.
  en voi kuin hämmästellä jussin juttuja.
  lait kun on säädetty ja niitä valvotaan niin kaikki on oikeutettua jotka tapahtuvat niiden puitteissa.
  taidat siis olla varsinainen välistävetäjä, laillistahan sekin on kun kerta sitä ei olla säädetty laittomaksi..

  Suosittelenkin siis elämistä hetken ketun kaiffarina eli "häkkilintuna".
  saisit varmaan ruuankin talonpuolesta sekä kaikki luontaisedut mitä tarhaus tarjoaa..
   
 16. Montonen Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/05
  Viestit:
  215
  Tykkäykset:
  0
  Kyse onkin elämän laadusta, ei niinkään elämästä. Siitähän tässä koko jutussa on kyse perimmiltään kyse. Sitähän aktivistitkin vastustavat, eivät niinkään itse ammattia. Ahtaassa häkissä eläin ei pääse toteuttamaan luontaisia viettejään. Hirvittävin asia minkä ihmiselle voi tehdä on viedä häneltä vapaus. Sama koskee villiä eläintä. Vielä enenemässä määrin. Kyllä eläimellä on tunteet siinä kuin ihmiselläkin. Tuskinpa sinäkään kovin onnellinen olisit kun joutuisit koko ikäsi häkissä olemaan. Pääsemättä sieltä kertaakaan pois.
   
 17. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Aika hedelmällistä keskustelua - esitin jo vastinetta tässäkin repliikissä jokaiseen fraasiisi, joten kyllä sitä jäisi odottamaan että jotenkin pyrit argumentoimaan tuota vastaan etkä vain toistele näitä samoja juttuja eri sanoilla. No, jos ei sulla sen enempää aiheesta niin ei varmaan tartte sitten jatkaakaan.
  No siinäpä on toinen toistaiseksi erittäin kiistanalainen totuus - eläimen tunne-elämä. Valloillaan taitaa kuitenkin olla sellainen käsitys, että vaikkakin tietynasteista "kiintymystä" lauman jäseniä ja läheistä omistajaa kohtaan jotkut eläimet (hyvin rajallinen tämäkin joukkio, tosin) saattavat oppia ilmaisemaan, niin varsinaista tunne-elämää kovin laajalla skaalalla ei eläimillä esiinny. Eläinten elämää ohjailee alkukantaisemmat asiat, kuten vietit ja sopeutuminen. Mikä voi tuntua meistä hyvinkin tunteettomalle ja julmalle, on monelle eläimelle täysin luonteva tapahtuma. Omien jälkeläistensä surmaaminen on yksi esimerkki, mikä osoittaa melko äärimmäisistä tuntemuksista ihmisten "tunne-silmin" katsottuna, mutta toisaalta toistuu kovin usean eläinlajin käyttäytymisessä ilman sen suurempia surun tai katumuksen tuntemuksia. Toisekseen, tarhakettujen elinoloja on parannettu ja mm. häkkien kokoja kasvatettu jotta pystyttäisiin saavuttamaan tietynlainen perustaso eläinten elämän laadussa. Luonnonmukaisen ympäristön järjestäminen eläimille joita kasvatetaan turkisten vuoksi on taas toiminnan kannalta järjetöntä, eikä eläimiä käytännöllisesti katsoen tämmöisessä tilassa edes kasvattaakaan - sehän vasta hullua olisi, laskea alue aivan ylitäytökseen reviireistä tappelevia eläimiä.

  Toisaalta jos olet noin huolissasi siitä ettei luontaisia viettejä päästä toteuttamaan, niin vilkaisehan ympärillesi ja toteat että se on pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Kolmanneksi, myös sinun on syytä perehtyä ihmisen ja eläimen välisiin eroavuuksiin ja tarpeen pohtia elämän perustavia kysymyksiä kuten voidaanko ihmisiä ja eläimiä määrittää jonkin saman yli-elämällisen standardin mukaan?
   
 18. Montonen Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/05
  Viestit:
  215
  Tykkäykset:
  0
  No eläimen tunteilla tarkoitin tietenkin lähinnä vapauden tunnetta. Kyllä eläimet sen tuntevat. Ja kaipaavat jatkuvasti. Eläinhän ei tunne esim. vihaa, rakkautta jne. Ja taatusti eläin ei ole onnellinen ahtaassa häkissä se on selvää. Korkeasaaressakin eläimillä on sentään tilaa liikkua, toisin kuin tarhaketuilla. Ajatelkaa mikä haloo siitä nousisi jos Korkeasaaren eläimiä pidettäisiin metri x metri häkeissä. Mutta kettutarhoilla se sallitaan. Niinpä. Toivottavasti tämä turkistarhaus saadaan loppumaan mahdollisimman pian. Sairasta touhuahan se on kaikenkaikkiaan.
   
 19. murto

  murto Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2394
  Tykkäykset:
  0
  Juha Miedon sanoin: "Ku tuloo tarpeeksi kylymä tai komiaa tarvitaan, taitaa kansanedustajakin huolia sen ketunnahaan kaulan ympärille" (vapaa lainaus)

  Itse siis olen sitä mieltä, että elinkeino muiden joukossa. Aikaisemmin olin ehkä hieman sitä vastaan, mutta nyt nämä aktivistit ja muut keskenkasvuiset ovat saaneet aikaan allekirjoittaneen ajatusmaailmassa huomattavaa sympatiaa alalta leipänsä tienaavia kohtaan. Nää helvetin ituhipit päästää häkkikettuja luontoon kuolemaan tai tuhoamaan paikallista ekosysteemiä. Takavuosina mummolassa näin jonku minkin tms rehaavan jotain metsälintua. Oli mummu onneksi hollilla ja pamautti kummisedän haulikolla elukan hengiltä (samalla pyssyllä mummu myöhemmin ampuuu ajokoiran kun ei viitsinyt sitä enää passata). Huonoin asia ketutarhauksessa on se minkinrehun haju, joka on melko paha..

  Jotkut ottavat heti argumentiksi "mitä jos itte joutuisit häkkiin". Ei ehkä olisi kivaa, mutta varmasti tykkäisin häkistä jos olisin siinä koko elämäni asustellut enkä siten myöskään tietäisi paremmasta enkä näin ollen osaisi siitä haaveilla. Ketuista pidetään tarhoilla hyvää huolta. Sama asia kuin stressilihan kanssa, myös turkin laadusta näkee eläimen kohtelun. Hyvin hoidetun elukan turkki on kiiltävä, tai liha mureaa, tai maito hyvää. Yksinkertaista. Maailmalla liikkuu paljon propagandaa tuotantokettujen tappamisesta. Se siis hoidetaan sähköllä, eli elukka ei kerkee kärsiä käytännössä ollenkaan.

  Eräs tuttu kettufarmari on "miinoittanut" tarhansa ituhippien varalle, eli siellä risteilee sähköjohtoja ym. kivaa. Ja isot plakaatit varoittamassa. On kuulemma joku aktivisti ollut jo testaamassa, mutta ei vaan kaiffari ehtinyt pyssyineen paikalle. Olen suositellut että eikös pesäpallomaila olisi parempi, sillä sellaisenhan tämän rauhan ajan onnistuneimman laukauksen ampunut kettufarmari sai paikalliselta nimismieheltä saatesanoilla "Käytä tätä pyssyn sijasta niin ei tuu yhtä kovia jälkiä". Jotain vastaava soisi myös näiden kauppiaiden käyttävän, pippurikaasu tai sähkökivat.. Tai vaikka ihan suosista kumipatiilla päin kehoa, nimittäin talon eteen kokoontuminen, solvauksien huutelu, omaisuuden tärvely ja lasten pelottelu on sellaista, josta saisi jokaisen idiootin hakata sinisen kirjavaksi ja jättää hankeen kokoamaan itteään. Perkele.

  Pahinta koko kettutyttöpelleilyssä on se, että itsenäiseen ajatteluun kykenettömät aivopesun uhrit tekee likaisen työn ja jää kiinni samalla kun organisaation huipulla häärii samat perkeleet vuodesta toiseen ihmisten tulevaisuutta mustaamassa.

  EDIT: EN kehota ketään mihinkään toimenpiteisiin enkä kiihota kansanryhmää vastaan!! (muuten vaan sais lähettää siriukseen koko sakin)
   
 20. Tuamas

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  623
  Tykkäykset:
  0
  Yksi näkökulma.

  Eli tämä kettutyttötoiminta on vähän samanmoista kuin ydinvoiman vastustajien.

  Ei haluta tätä "pahaa" omaan maahan, vaan vastustetaan viimeiseen saakka vaikka molemmilla aloilla Suomessa tehdään esimerkillistä jälkeä.

  Jos nämä molemmat alat ajettaisiin viherpiiperöiden toimesta alas, niin ei se globaalisti vaikuttaisi juurikaan turkisten/sähkön kysyntään tai tarjontaan. Mutta Suomessa ydinvoiman ollessa kyseessä jouduttaisiin ostamaan sama sähkö Venäjältä joka tuottaa sähkön ydinvoimaloilla jotka ovat todellisia turvallisuusriskejä Suomalaisiin vastaaviin verrattuna.

  Sama kettutarhauksen kanssa, ei turkisten kysyntä saati tarjonta hetkahda mihinkään vaikka Suomessa tämä elinkeino saataisiinkin ajettua alas. Tulevaisuudessa vain sitten nämä turkikset tuotettaisiin jossakin muussa maassa, kuten esimerkiksi Kiinassa tai Venäjällä, joissa ei taatusti kiinnitetä mitään ylimääräistä huomiota eläinten hyvinvointiin.

  Eli tässä(kin) asiassa nämä aktivistit toimivat ajatuksella "Poissa silmistä, poissa mielestä". Toki ei ole mitenkään yllättävää että näiden yhden asian liikkeiden väki ei pysty näkemään suurta kuvaa asioissa.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju