Mobiili.fi Eipäs haudata Windows-puhelimia aivan vielä – Xiaomi Mi 5 tulossa myös Win 10 -versiona

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2119
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Vaikka eräät ovat jo valmiita heittämään pyyhkeen kehään Windows Phone- ja Windows 10 Mobile -puhelimien suhteen, huhutaan kiinalaisvalmistaja Xiaomin esittelevän sen seuraavasta huippupuhelimesta niin Android- kuin Windows-versiot.

  Xiaomi on jo kertonut julkistavansa seuraavan lippulaivapuhelimensa, Mi 5:n, 24. helmikuuta MWC-tapahtuman yhteydessä. Tähän asti on laitteen arveltu olevan tehokas ja kohtuuhintainen Android-puhelin, mutta GSMArena uutisoi nyt, että puhelimesta olisi tulossa sekä Android- että Windows 10 Mobile -versiot. Xiaomi ja Microsoft ovat aiemminkin tehneet yhteistyötä, sillä Xiaomin Mi Pad 2 -tabletti on saatavilla Windows 10 -versiona ja Mi 4 -puhelimelle on julkaistu virallinen Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmä korvaamaan sen alkuperäisen Androidin. Tällä kertaa kuitenkin Mi 5 olisi siis huhujen mukaan saamassa Android-version rinnalle myös Windows-version suoraan tehtaalta.

  [​IMG]
  Oletettu Xiaomi Mi 5 vuotokuvassa


  Tiedossa on jo, että Mi 5:n sisuksista tulee löytymään Qualcommin tehokas Snapdragon 820 -suoritin, ja GSMArenan mukaan aiemmin huhutun QHD-näytön sijaan se tulee käyttämään Full HD -tarkkuuden näyttöä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju