eilen ostetun 6270:n kuori hajosi...

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja tvanhatalo, 10/1/06.

 1. tvanhatalo

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/06
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  täytyisi varmaan alkaa lottoamaan, hain eilen uuden nokia 6270:n ja sattui tänään vyönsolki osumaan näyttöön ja tekemään siihen kunnon särön. siis varsinainen näyttö kyllä säilyi, mutta muovinen "lasi" siinä edessä särkyi.

  No ei auta, pystyykö tuota mitenkään saamaan jonkun takun piiriin ja jos ei, niin kallisko se kuori suurinpiirtein olisi kys. puhelimeen? Pystyisikö erikseen vaihtamaan sitä muovista näytön suojusta?

  kokemuksia: varsinkin aktiivinen taustakuva on pirun kätevä uudistus, ja muutenkin kalenteritoiminnot ovat kehittyneet. lisäksi ääniohjaus oli toimiva...

  jos jollain sattuisi olemaan tietoa, tarvitsisin asappina..

  kiitoksia!
   
 2. DaCheap1

  DaCheap1 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  1972
  Tykkäykset:
  0
  Takuun piiriin ei taida mennä, koska olet "itse" aiheuttanut vahingon. Kannattaa yrittää johonkin vakuutukseen laittaa, jos sinulla vaan sellainen on. Kannattaa mennä vaan huoltoon kysymään, että saako siihen vaihdettua utta näyttöä tai kuorta tilalle.
   
 3. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Yleensä kotivakuutuksissa 150eur omavastuu lisäämään kuluja vahingolle. Parempi marssia huoltoon ja maksaa suosiolla vahinko, vaikka kuinka ottaa päähän. Takuuseen tuota ei saa edes , vaikka kuinka hyvät puhemiehen lahjat.
   

Jaa tämä viestiketju