Eikö androidissa ole MSCONFIG:in tyyppistä toimintoa?

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja jansku136, 29/11/11.

 1. jansku136 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  15/1/10
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 6 Plus 64GB Space Gray
  Moi,

  On ruvennut ärsyttämään, kun Samsung Galaxy S:ään on tullut luonnollisestikin asennettua kaikkea roinaa, on pianoa, pelejä joka lähtöön, puhelunnauhoittajaa, pullonpyöritystä, virtuaalikaljaa sekä kaikkea noiden väliltä. Puhelimella ja SD-kortilla on kyllä tilaa, mutta puhelimen keskusmuisti on aina täynnä taustalla pyöriviä ohjelmia. Nämä ohjelmat saa kyllä suljettua Androidin omista asetuksista + autokillereillä ja muilla task manager-ohjelmilla, ihan kuten Windowsissakin. Silti, minuutin kuluttua nämä kaikki sovellukset ovat taas käynnissä hidastamassa puhelinta ja syömässä turhaan muistia.
  Mistään en ole löytänyt menua, jonka kautta saisi säädettyä, että mitkä ohjelmat käynnistyvät automaattisesti puhelimen käynnistyessä ja pyrkivät käynnistymään kun ne suljetaan. Toki esim Fringin asetuksista saa valittua että starttaako automaattisesti käynnistyessä, mutta suurimmassa osassa ohjelmista tämmöistä vaihtoehtoa ei löydy. Varsinkaan niistä, jotka tuppaavat aina käynnistymään bootatessa, en tätä asetusta löydä.
  Eli siis, mistä, miten, minkä kautta tai avulla saisi säädettyä että mitkä ohjelmat pyörähtävät automaattisesti käyntiin? Eikö tähän todella ole mitään keinoa? Millä te pidätte puhelimenne ohjelmat aisoissa?

  -Kiitos, jos joku jaksaa lukea, jopa vastata
   
 2. nuusk1s

  nuusk1s Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  18   0   0

  Liittynyt:
  27/1/08
  Viestit:
  429
  Tykkäykset:
  10
  geekfor.me/faq/you-shouldnt-be-using-a-task-killer-with-android/

  Ole hyvä.
   
 3. jansku136 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  15/1/10
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 6 Plus 64GB Space Gray
  Tuossa tuli kyllä uutta tietoa. Mietityttää vaan, että miksi esim. Facebook pyörii taustalla, vaikka en sitä tarvitse välttämättä koko päivänä, enkä ole tarvinnut. Ja aina kun sulkee niin starttaa uusiksi käyntiin.
   
 4. nuusk1s

  nuusk1s Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  18   0   0

  Liittynyt:
  27/1/08
  Viestit:
  429
  Tykkäykset:
  10
  Mahtaisikohan johtua siitä että sulla on fb:ssä push notifications päällä ? Ja edelleenkään niistä "päällä" olevista ohjelmista ei tarvitse normaalisti välittää, tämä on keskusteltu tälläkin foorumilla suhteellisen monessa ketjussa mielestäni. Androidin muistinhallinta on sen verran fiksu että se kyllä sammuttelee prossesit sitä myöten kun niitä ei tarvita.
   

Jaa tämä viestiketju