Mobiili.fi Eikö 18 000 euron älykello käy kaupaksi? Apple piilottelee kultakelloaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Katy Perryn käsi ja tuolloin upouusi Apple Watch Edition viime keväänä kuvattuina.


  Applen älykellon kultaversio näyttää jääneen taka-alalle Applen markkinoinnissa. Apple laski kellojensa lähtöhintoja tällä viikolla, mutta samaan aikaan kallein malli on lähes piilotettu yhtiön verkkosivuilla ja raporttien mukaan se on myös poistunut useista kivijalkamyymälöistä.

  Edullisimmillaan Apple Watch Sportin saa nyt 379 eurolla ja Applen älykellon alumiini- ja rosteriversiot saivat tällä viikolla paistatella pääosissa, kun Apple esitteli uusia rannekevaihtoehtoja kelloilleen. Samaan aikaan kultainen Apple Watch Edition, jonka hintahaarukka Suomessa on 11 300 – 18 500 euroa, ei enää olekaan valmistajansa kirkkain tähti.

  [​IMG]
  Apple Watch Edition on valmistajan sivuilla piilotettu rannekkeiden ja tarvikkeiden alle.


  Applen omien verkkosivujen Watch -osiossa kultaversiota kellosta ei näy, kuten ei myöskään ”interaktiivisessa galleriassa”. Ostosivulta Apple Watch Edition vielä löytyy, mutta sivun alaostasta, rannekkeiden ja tarvikkeiden alapuolelta.

  Apple Watch Editionin jäämisen paitsioon toi esille 9to5Mac-sivu. Sen mukaan on myös kantautunut raportteja, että Apple Watch Edition olisi saanut lähtöpassit useista kivijalkamyymälöistä, joissa se on esillä ollut.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju