Mobiili.fi Ei vain Samsung – LG G5:n muistikortille ei voi asentaa sovelluksia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2178
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG G5:n microSD-muistikortin ominaisuuksia on rajattu
  Kuva: AndroidCentral.


  Muistikorttipaikka teki odotetun ja kaivatun paluun Galaxy S7 -puhelimiin. LG:n parissa viimeisimmässä huippupuhelimessa on ollut muistikorttipaikka ja niin on myös LG G5:ssä. Muistikortin ominaisuuksia on kuitenkin rajattu samalla tavalla kuin Galaxy S7:ssä. Asiasta kertoi muun muassa ArsTechnica.

  LG G5:lle ladattavia sovelluksia ei siis voi asentaa muistikortille, vaan kortille voi ainoastaan tallentaa kuvia, videoita ja musiikkia. Ne ovat sellaisia asioita, jotka eivät vaikuta puhelimen toimintaan, jos muistikortti poistetaan laitteesta.

  Android 6.0 Marshmallow’ssa on Adoptable Storage -ominaisuus eli microSD-muistikortille voisi asentaa sovelluksia. Jos LG hyödyntäisi tätä ominaisuutta, microSD-muistikortin tiedot salattaisiin ja niitä ei voitaisi käyttää muilla laitteilla.

  Kalliimmissa älypuhelimissa on normaalisti paljon tallennustilaa, joten tarvittavat sovellukset mahtuu varmasti puhelimen sisäiseen tallennustilaan. LG G5:n 32 gigatavun tallennustila ei aivan hetkessä täyty pelkistä sovelluksista. Videot, kuvat ja musiikki vievät paljon tallennustilaa, mutta ne voi tallentaa muistikortille.

  Adoptable Storage on tarkoitettu pääasiassa kehittyville markkinoille, joissa puhelimen sisäinen tallennustila on vain 4-8 gigatavua. Meidän mielestämme meidän tapa hyödyntää microSD-muistikorttia vastaa enemmän kuluttajien odotuksia”, Samsung viittaa muistikortin vapaaseen käyttöön myös muilla laitteilla.

  [​IMG]
  Tältä Adoptable Storage näyttää Androidilla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju