Mobiili.fi Ei vain Note7 – myös Samsung Galaxy S7 -mallien raportoitu syttyneen tuleen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge.


  Samsung sai vastaansa todellisen katastrofin elokuussa, kun kävi ilmi, että sen uusissa Galaxy Note7 -malleissa on vioittuvia akkuja, jotka voivat pahimmillaan aiheuttaa merkittäviä tulipaloja. Note7:n tapauksessa kyse on jossain määrin tyyppiviasta, minkä seurauksena asiakkaita on käsketty palauttamaan puhelimensa ja vaihtamaan sen uuteen korvaavaan laitteeseen. Kuitenkin myös S7 ja S7 edge ovat aiheuttaneet muutamiavaaratilanteita.

  Yksi varhainen raportoitu Galaxy S7 edgen syttyminen tapahtui Yhdysvalloissa jo toukokuun lopulla, mutta on nyt tullut esiin, kun puhelimen omistaja on viemässä Samsungia oikeuteen tapauksen tiimoilta. Daniel Ramirez oli töissä rakennustyömaalla, kun hänen taskussaan ollut S7 edge alkoi pitää ääntä, väristä ja savuta. Ramirez sai käteensä palovammoja yrittäessään poistaa puhelinta taskustaan, ja yllättäen puhelin räjähti, jolloin Ramirezin housut ja alushousut sulivat kiinni hänen ihoonsa.

  [​IMG]
  Weng Brionesin palanut Galaxy S7 edge.


  Hiljattain Filippiineillä kauneussalongissa työskentelevän Weng Brionesin S7 edge syttyi palamaan kesken käytön. Brionesin 16-vuotias tytär käytti puhelinta, kun se alkoi kuumentua ja savuta. Säikähtäneet salongin työntekijät roiskivat vettä puhelimen päälle ja lopulta yksi työntekijöistä kääri puhelimen märkään pyyhkeeseen. Briones vei kärventyneen puhelimen takaisin myyjälle, joka antoi hänelle täyden hyvityksen puhelimen hinnasta, ja paikallinen Samsungin edustaja otti häneen myös yhteyttä ja kertoi, että puhelimen syttymissyy aiotaan selvittää.

  Iso-Britanniassa taasen Sarah Crockett oli kahvilassa käyttämässä Samsung Galaxy S7:äänsä, kun se äkisti turposi ja kuumeni. Hän laski puhelimen nopeasti pöydälle, ja pian puhelin alkoi savuttaa voimakkaasti. The Sunin mukaan myös sikäläinen Samsung-edustaja on kertonut, että puhelin tutkitaan ja sen omistajaan ollaan yhteydessä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju