1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

ei toimi kaapeli

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja jolle146, 10/2/06.

  1. jolle146

    Liittynyt:
    27/1/06
    Viestit:
    123
    Tykkäykset:
    0
  2. Tehy03 Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    3/12/03
    Viestit:
    963
    Tykkäykset:
    82
    Puhelinmalli:
    iPhone 7
    Mikä käyttis on koneessa?
     
  3. jolle146

    Liittynyt:
    27/1/06
    Viestit:
    123
    Tykkäykset:
    0
    xp professional.. pari päivää sitte windoussi asennettiin uuestaan.. ei toiminu nokialaistan kaa kaapeli meijän koneella.. oisko epox emolevy syynä ettei pelitä.
     
  4. huughard

    Liittynyt:
    29/10/05
    Viestit:
    76
    Tykkäykset:
    0
    Mulla oli XP:ssä joskus noksun kanssa, ettei löytäny mitenkään sitä. Ongelma korjaantui silleen, että vaihdoin USB-porttia. :) Eli noissa laitteissa yleensä on sellanen, ettei mielellään kannata liittää mihinkään USB-hubiin. Sellaseen porttiin vaan kiinni, mikä ei varmasti ole jaettu minkään kanssa. Kokeile useammalla, jos et tiedä, mihin porttii tyrkätä.
     
  5. jolle146

    Liittynyt:
    27/1/06
    Viestit:
    123
    Tykkäykset:
    0
    oon kokeillu kaikkiin .. pittää käyä bluetooth ostaa
     
  6. huughard

    Liittynyt:
    29/10/05
    Viestit:
    76
    Tykkäykset:
    0
    Onkos winukan ajurit ajantasalla? Joskus oli ilmestynyt Windows Updateen ajuri juuri näille ongelmille. Tämä korjasi itselläni kanssa yhden toisen ongelman, jonka lukemiselta säästän foorumin käyttäjät.
     

Jaa tämä viestiketju