1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Ei töpseliä reikään märkänä – Galaxy S7 tunnistaa kosteuden USB-aukossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]Samsungin uutuudet Galaxy S7 ja S7 edge ovat IP68-luokiteltuja, eli vesitiiviitä, mutta niiden liitäntöjä, kuten alapäästä löytyvää micro-USB:tä, ei ole peitetty millään kansiratkaisuilla. Vahinkojen välttämiseksi laitteet tunnistavatkin kosteuden lataukseen käytettävässä USB-väylässä, ja kieltäytyvät liikuttamasta virtaa, kun liitäntä on märkä.

  GSMArena kertoo, että käyttäjät ovat saaneet puhelimelta ilmoituksen kosteudesta latausliitännässä, kun nämä ovat yrittäneet ladata puhelinta sen kastelun jälkeen. Pienen USB-väylän kuivuminen saattaa puhelimen uintireissun jälkeen vaatia jopa useita tunteja, joten tämä kannattaa pitää mielessä, ennen kuin puhelimen kanssa lähtee pintaa syvemmälle.

  Erikoisena yksityiskohtana GSMArena mainitsee yhden Galaxy S7 -omistajan, jonka puhelin ei enää tukenut nopeaa latausta sen jälkeen kun puhelin oli käynyt vedessä ja kuivunut jälleen käyttökelpoiseksi. Normaali lataus onnistui, mutta pikalataus ei toiminut. Tässä vaiheessa ei vielä ole tietoa, kuinka laaja-alaisesta ongelmasta on kyse.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju