Ei tämä johdu sinusta vaan puhelimestasi – iPhone-omistajat eivät halua deittailla...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
PANORAMA-1-700x416.jpg

Match-deittisovellus.


Deittipalvelu Match on jälleen teettänyt Singles in America -kyselynsä, jolla se kartoittaa sinkkujen deittailumieltymyksiä. Osana kyselyä selvitettiin myös älypuhelinvalintojen ja -käyttäytymisen merkitystä tapailuun. Kyselyn perusteella iPhone-omistajat eivät juurikaan halua tapailla Android-käyttäjiä, mutta vastaavasti myös Android-käyttäjät ovat nihkeitä tapailemaan iPhone-käyttäjiä.

Matchin kyselyssä selvisi muun muassa, että treffeillä ollessa ei puhelimeen kannata vastata tai viestejä lähetellä, sillä suurin osa vastaajista ei halunnut nähdä toisen näpräävän puhelintaan treffien aikana. Lisäksi selvisi, että rikkinäinen puhelimen näyttö vähentää käyttäjänsä haluttavuutta toisten, erityisesti naisten silmissä. Mielenkiintoisinta antia oli kuitenkin iPhone- ja Android-käyttäjien jakautuminen selkeästi kahteen leiriin.

iPhone-käyttäjät tuomitsivat negatiivisesti toisen osapuolen 21-kertaisella todennäköisyydellä, jos toinen osapuoli oli Android-käyttäjä. Vastaavasti Android-käyttäjät tuomitsivat iPhone-käyttäjiä 15-kertaisella todennäköisyydellä.

Kahden leirin voimakkaassa jakautumisessa on kuitenkin enemmänkin kyse sosioekonomisesta asemasta, kuin pelkästä puhelinvalinnasta. Kyselyyn vastasi 5500 sinkkua Yhdysvalloissa, jossa iPhone- ja Android-käyttäjät jakautuvat eri tavalla kuin muualla maailmassa. Matchin tutkimustuloksista kertonut Android Authority kuvailee, kuinka Yhdysvalloissa Android-puhelimet ovat suuren yleisön mielikuvissa halpoja, jolloin niiden käyttäjien ajatellaan tulevan rahallisesti huonommin toimeen kuin iPhone-käyttäjien. Toisin sanoen rahakkaiksi itsensä mieltävät iPhone-käyttäjät eivät halua tapailla köyhiä Android-käyttäjiä.

Mielikuva sosioekonomisesta asemasta ei kuitenkaan selitä sitä, miksi Android-käyttäjät ovat nihkeitä tapailemaan iPhone-käyttäjiä. Android Authorityn Brian Reigh arvelee, että Android-käyttäjät saattavat mieltää iPhone-käyttäjät tylsiksi ja valtavirran mukana kulkeviksi, eli ehkäpä Android-käyttäjät ovat liiaksi hipstereitä halutakseen tapailla iPhone-käyttäjiä.

Kerro alla kommenteissa, vaikuttaako toisen osapuolen puhelinvalinta omaan deittailuusi tai parinvalintaasi. Entä onko asiallista räplätä puhelinta treffeillä?

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom