Mobiili.fi Ei sittenkään One M10? HTC-huipulle povataan uutta nimeä ja huhtikuista paljastusta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]HTC:n tuleva lippulaiva on kulkenut sekä Perfume- että One M10 -nimillä, joista jälkimmäisen on laajalti oletettu olevan puhelimen lopullinen nimi. Uuden huhun perusteella HTC-huipun nimi voi kuitenkin olla jotain aivan muuta. Samalla esiin on tullut tietoja mahdollisesta julkistuspäivästä.

  Jo pidempään on oletettu, että HTC ei esittele uusinta lippulaivapuhelintaan MWC-messuilla. Sen sijaan paljastuksen on uskottu tapahtuvan maaliskuussa. Android Headlinesin mukaan One M10:n julkistus saattaa kuitenkin venyä jopa huhtikuun 11. päivään saakka.

  Lisäksi uusin huhu kertoo, että tuleva puhelin ei olekaan nimeltään One M10. One-osan nimestä kerrotaan kuitenkin säilyvän. Tieto on luonnollisesti varmistamaton ja tulisi varmasti monelle yllätyksenä. Toisaalta One M10:n odotetaan ottavan myös ulkonäöllisesti pesäeroa edeltäjiinsä. Tämä huomioon ottaen saattaisi olla ymmärrettävää, että laitetta halutaan uudistaa myös nimipoliittisesti.

  Uudistushalut näyttävät olevan HTC:n vastaus alati heikkenevään taloustilanteeseensa. Kun totuttu tapa ei toimi, on kokeiltava jotain uutta. Onkin mielenkiintoista nähdä, kykeneekö One M10 tarjoilemaan suuria yllätyksiä ja kuinka se pärjää kevään muiden lippulaivamallien rinnalla.

  [​IMG]
  HTC One M10 / Perfume Evan Blassin julkaisemassa ensimäisessä kuvassa puhelimesta

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju