Ei operaattoriin sidottu nettinopeutin ?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja finman, 3/2/05.

 1. finman

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/3/04
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Tietääkö kukaan onko markkinoilla tarjolla vastaavaa nettinopeutinohjelmaa kuin Soneralla ja Elisalla ? Nämä kun toimivat vain jos käyttää kyseisen operaattorin liittymää ja olisi ihan mukava löytää vastaava ja tehokas nopeutin ( pakkaus ) ohjelma joka ei olisi sidottu mihinkään operaattoriin.
   
 2. Zache

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/02
  Viestit:
  540
  Tykkäykset:
  0
  Jos haluaa käyttää moista puhelimessa niin Operalta löytyy omille selaimilleen 'Opera Mobile Accelerator'. Ja sitten mikäli sinulta lötyy kiinteän nettipiuhan päässä oleva kone niin siihen voi asentaa RabbIT web proxyn joka on pakkaava ja filtteröivä webbiproxy, eli tekee samoja juttuja kuin noi nettinopeuttimetkin.

  http://www.opera.com/products/mobile/
  http://www.khelekore.org/rabbit/
   
 3. finman

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/3/04
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos vastauksesta. Nuo molemmat löysin itsekin ja Opera ei käy koska tarkoitus on käyttää GPRS puhelinta modeemina kannettavan kanssa. Tuo RabbIT on varmaan ihan hyvä ohjelma mutten saanut sitä toimimaan tai luultavammin en osannut. Minulla kun on käytössä Win Xp ja en ole ihan varma toimiko se edes Windowsin kanssa ?
   
 4. crazy2

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/12/04
  Viestit:
  75
  Tykkäykset:
  0
  kehottaisin käyttämään onspeed nimistä softaa, nopeuttaa oikeasti selausta ja on saanut aika hyvät arvostelut tietokonelehdiltä..varmasti maksaa itsensä takaisin nopeasti, eli tämäkin on noita proxy juttuja.
   
 5. finman

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/3/04
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Tuo Onspeed vaikuttaa myös ihan hyvältä. Siitä ei kai voinut ladata mitään kokeilu versiota. Itse päädyin sitten kiivaan etsinnän tuloksena testaamaan seuraavaa ohjelmaa josta saa kahden viikon trial version ettei tarvitse kokeilematta ostaa.

  http://www.arteraturbo.com/Content/home.asp
   

Jaa tämä viestiketju