Mobiili.fi Ei kuulokeliitäntää? Ei ongelmaa, uusi adapteri mahdollistaa lataamisen ja kuulokkeiden...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen uudet iPhone 7 -mallit nostattivat myrskyn vesilasiin, kun erillistä kuulokeliitäntää ei laitteista enää löydykään. Applen lisäksi myös eräät Android-puhelinvalmistajat ovat kuulokeliitännän uusista puhelimistaan pois jättäneet, mikä saattaa nostaa huolen, jos puhelinta pitäisi ladata samalla, kun musiikkia kuunnellaan langallisilla kuulokkeilla. Esimerkiksi iPhone 7:lle on jo esitelty erinäisiä lisävempeleitä ja suojakuoria, jotka liitäntöjä lisäävät, mutta nyt Kickstarter-sivustolla haetaan rahoitusta uudelle, varsin fiksun oloiselle adapterille.

  [​IMG]

  Auxillite liitetään iPhonen Lightning-liitäntään (tarjolla on myös micro-USB -versio Android-laitteille) ja se sisältää Lightning-liitännän lataamista varten sekä DA-muuntimen äänelle ja 3,5 millimetrin analogisen liitännän kuulokkeille. Auxillite on varsin siro ratkaisu puhelimen alapäähän liitettäväksi, toisin kuin esimerkiksi Belkinin iPhone 7:lle tarkoittama johdollinen Lightning Audio + Charge RockStar -adapteri.

  [​IMG]

  Auxillitestä on myös toinen versio, Auxillite S, jonka adapteri sisältää saranoidun tuen, jolla puhelimen saa pöydälle pystyasentoon.

  Auxillite on ennakkotilattavissa Kickstarterista marraskuun 13. päivään asti, ja tällä hetkellä edullisin versio maksaa 13 dollaria, eli vajaat 12 euroa. Auxillite S irtoaa edullisimmillaan 17 dollarilla, eli reilulla 15 eurolla. Toimitusten luvataan alkavan tammikuussa 2017.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju