1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Ei kiinnosta juuri Googleakaan? Android Wear 2.0 myöhästyy ensi vuoteen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Android Wear 2.0:n uusi kehittäjäesiversio toi nyt Play-sovelluskaupan suoraan kelloon.


  Android Wear 2.0:n valmiin version julkaisu myöhästyy tältä syksyltä yllättäen ensi keväälle. Google kertoi uudesta aikataulusta nyt uuden kehittäjäesiversion julkaisun yhteydessä.

  Alun perin Android Wear 2.0 esiteltiin jo Google I/O -tapahtumassa toukokuussa.

  Google aikoo julkaista ennen 2.0-version valmistumista useampia kehittäjäesiversioita ja kehittää osaksi julkaisua myös vielä uutta. Syyksi julkaisun myöhästymiseen Google kertoo ”laatuvaatimukset”.

  Kiinnostus Android Wear -kellojakin kohtaan on laskenut viime aikoina. Hiljattain uutisoitiin, ettei LG:ltä, Huaweilta tai Motorolalta ole enää tänä vuonna tulossa uusia Android Wear- kelloja. Esimerkiksi Huawei esitteli oman ainoan Android Wear -kellonsa jo alkuvuodesta 2015.

  Eilen kuultiin myös huhu, jonka mukaan seuraavaan älykelloonsa Huawei olisikin ottamassa käyttöön Samsungin kehittämän Tizen-järjestelmän Android Wearin sijaan.

  Myöhästymisuutisen lisäksi Google julkaisi nyt Android Wear 2.0:sta uuden kehittäjäesiversion, joka tuo Play-sovelluskaupan suoraan kelloon. Näin Android Wear -kelloon voivat sovelluksia asentaa myös iPhone-käyttäjät. Kellosta voi selata suositeltuja sovelluksia tai etsiä haluamaansa ja suorittaa asennuksen ilman puhelimen käyttöä.

  Lisäksi uudessa kehittäjäesiversiossa on parannuksia pyöreisiin kellotauluihin ja tuki älykkäille pikavastauksille viesteissä. Pienempiä uudistuksia ovat uusi valikkonäkymä sekä kellotauluihin lisättävien lisätoimintojen parannukset.

  Kehittäjäesiversio Android Wear 2.0:sta on saatavilla vain Huawei Watchille ja LG:n LTE-verkkoyhteydellä varustetulla Watch Urbanelle 2nd Editionille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju