Mobiili.fi Ei Galaxy S6 Mini, vaan tehokas simpukkapuhelin – tällainen on uusi Samsung G9198

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2150
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Aiemmin kesällä vuosi GFXBench-testisovelluksen kautta tietoja silloin vielä julkaisemattomasta Samsungin puhelimesta, mallinumeroltaan SM-G9198. Aluksi laitteen arveltiin olevan Galaxy S6 Mini, mutta pian huomattiin, että mallinumero liippaa läheltä vuotta aiemmin esiteltyä simpukkapuhelinta. Nyt SM-G9198 on virallisesti esitelty, ja kyseessä todella on Samsungin uusi, tehokas simpukkapuhelin Android-käyttöjärjestelmällä. S6 Minin odottelu siis jatkuu edelleen, ja sen tekniset tiedot ovat edelleen hämärän peitossa.

  [​IMG]

  Siinä missä Samsungin pari viikkoa sitten esittelemä Galaxy Folder oli kohtuullisen heikoilla spekseillä varustettu simpukkapuhelin, lähestyy uusi G9198 ominaisuuksiltaan lippulaivaluokkaa. Suorittimena on Qualcommin Snapdragon 808, toiseksi tehokkain tämänhetkisestä Snapdragon-mallistosta. Tukenaan suorittimella on kaksi gigatavua RAM-muistia ja sisäistä tallennustilaa on 16 gigatavua. G9198:ssa on myös kaksi 3,9-tuumaista, 1280 x 768 pikselin Super AMOLED -näyttöä, pulssimittari, kaksi SIM-korttipaikkaa sekä 2020 milliampeeritunnin akku. Kamerat ovat samat kuin Galaxy S6 -malleissa ja Note 5:ssä, eli edestä löytyy viiden megapikselin kamera ja takaa 16 megapikselin kamera, ja kumpaisenkin kameran aukkosuhde on iso f/1,9.

  [​IMG]

  Kuten edeltäjänsä, myös G9198 on valitettavasti julkaistu vain Kiinassa, ja todennäköisesti se tulee myös jäämään Kiinan markkinoiden erikoisuudeksi. Aina voi tietysti toivoa, että Samsung tekisi kuten LG, ja julkaisisi simpukkapuhelimensa myös Euroopassa, mutta tällä hetkeillä moisesta ei ole mitään viitteitä.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju