• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Edullista pätevää Nokioiden korjaajaa etsitään!

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
13.8.2009
Viestit
7
Reaktiopisteet
0
Moro!

Etsin edullista, pätevää ja luotettavaa korjaajaa muutamalle Nokian mallille:

6210 Navigator: kastumisen jälkeen tuntuu toimivan muuten mutta ei ota yhteyttä verkkoon

5500: Näyttö ja kuori rikki

Tarjouksia tai ehdotuksia toivon sähköpostiini myyntiosto.hemingway@gmail.com
 

yepp

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
38   0   0
Liittynyt
30.10.2003
Viestit
2324
Reaktiopisteet
253
Puhelinmalli
OnePlus 8pro
6210:n voi roskiin nakata, tai jollekkin penskalla leluksi. Ei tuollaista oikein ole mitään järkeä lähteä korjaamaan, kastunut mikä kastunut. 5500 etukuori + näyttö maksaa ~50e -> jolla taas saa jo uuden käytetyn samanlaisen ehjän puhelimen -> ei oikein järkeä siinäkään...
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
13.8.2009
Viestit
7
Reaktiopisteet
0
6210:n suhteen uskotaan, mutta kyllä täälläkin on ostettu/myyty 5500:n kuoria ja näyttöjä, hinta ollut jotain muuta kuin 50E.

Eli jos korjaaja löytyy niin kiinnostaa edelleen!
 

Nautilus

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
1.8.2003
Viestit
120
Reaktiopisteet
0
Ebaysta saa etukuoren+näytön n. 20e posteineen. Sitten vain asennat ne itse paikalleen, esim. tämän videon avulla: http://www.youtube.com/watch?v=sOJSB9PK9Eo

Ei pitäisi olla liian vaikeaa. Jos tuohon kolmannen osapuolen haluaa sotkea mukaan, ulkopuolisen korjaajan muodossa, niin hinnaksi tulee helposti tuo 50e.
 
Top Bottom